«Кубок Весни 2021». ФК «Галицька здоба» – «AZ-Techno». Анонс - Блог про Львів

«Кубок Весни 2021». ФК «Галицька здоба» – «AZ-Techno». Анонс

Галицька здоба - Спільнота

«Кубок Весни 2021». ФК «Галицька здоба» – «AZ-Techno». Анонс.

Завтра, 7 травня, на штучному майданчику «Знесіння» ФК «Галицька здоба» проведе поєдинок 1/4 фіналу «Кубка Весни 2021». Суперником нашої команди буде «AZ-Techno».

Представляємо суперника:

«AZ-Techno» – команда представляє комп’ютерну компанію.

Президент команди – Володимир Кінаш
Капітан – Ігор Сениця
Тренер – Мар’ян Маринюк
Кольори клубу – «помаранчево-чорні».

У цьогорічному «Кубку Весни 2021» наш майбутній суперник виступав у групі «В», де підопічні Мар’яна Маринюка двічі перемогли («LTM» – 6:3, «Тракт» – 3:0 – авт.) та один раз поступилися («Престиж» – 2:8 – авт.). У підсумку, «AZ-Techno» із 6-а балами в активі кваліфікувалося у раунд плейоф із другого місця.

Історія взаємовідносин

«AZ-Techno» та ФК «Галицька здоба» зустрічалися між собою лише в турнірах, які відбувалися під егідою об’єднання аматорських команд міні-футболу Львівщини. Загалом було проведено 9 матчів, у яких: 7 перемог в активі «пекарів», одна нічия та одну перемогу здобув суперник.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: цікаві факти перед півфіналами

Востаннє команди зустрічалися в рамках групового етапу «Кубку Золота Осінь 2019». Гра відбулася 10 жовтня й завершилася перемогою «AZ-Techno» – 5:6. За «пекарів» у цій грі забивали: Андрій Труш, Володимир Бобилєв, Богдан Стефанків та Данило Сивак, який оформив дубль.

Щодо нашої команди, то у поточних змаганнях підопічні Сергія Тригубця лише перемагали (FC «Bercut» – 3:2, «Знесіння 2» – 8:1, МФК «Чигирин» – 6:0 – авт.) і зайняли у своїй групі «А» перше місце.

Чи зуміє «AZ-Techno» вдруге перемогти «Галицьку здобу», чи зуміють «пекарі» продовжити свою переможну серію про це й не лише дізнаємося в п’ятницю ввечері. Початок зустрічі о 19 годині.

Вболіваємо разом!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*