«Кубок Весни 2021». «Галицька здоба» у півфіналі! - Блог про Львів

«Кубок Весни 2021». «Галицька здоба» у півфіналі!

Прем'єрна перемога в Кубку Весни

Вчора, 7 травня, наша команда провела свій черговий поєдинок у рамках вже традиційного «Кубка Весни». Нагадаємо, змагання відбуваються під егідою ОАКЛ.

Суперником «пекарів» за вихід у півфінал змагань був колектив «AZ-Techno». Окрім того, що це було 10-е очне протистояння команд, так ще й на кону була путівка в 1/2 фіналу. Тому й не дивно, що з першої й до останньої хвилини на штучному майданчику «Знесіння» точилася запекла боротьба.

Першими таки могли забивати «червоно-жовті», але Богдану Стефанківу забракло кількох сантиметрів аби переграти кіпера «AZ-Techno». Суперник відповів моментом від Андрія Галаха, але Ігор Пунда, який повернувся до складу ФК «Галицька здоба», був на висоті.

Наступна ж атака нашої команди завершилася голом. Класна атака гравців ФК «Галицька здоба» увінчалася успіхом. Олег Партика виступив у ролі «стовпа», а нестаріючий Олександр Махинька влучно пробив повз кіпера «азистів» – 1:0. Тут же міг забивати Данило Сивак, але Іван Шеремета зіграв впевнено у рамці воріт.

Ще цікавіше стало під кінець першої 20-тихвилинки. Спершу вбивчий момент після обрізки Сергія Тригубця втратив Роман Вишиваний, а за 30 секунд до свистка на перерву «Галицька здоба» заробила шостий командний фол, але гравець «AZ-Techno» пробив над поперечиною.

Також читайте:   Гранд ліга Львова. «Fujikura» - «Галицька здоба». Анонс

Не забиваєш ти – заб’ють тобі. Це футзальне та й, зрештою, футзальне правило спрацювало й цього разу. Зі свистком на відпочинок відзначився голом Данило Сивак – 2:0.

Після перерви Ігоря Пунду воротах змінив молодий Святослав Обрембальський. Декілька разів він виручив команду, але й він був безсилим, коли на 27-й хвилині відзначився добре відомий «червоно-жовтим» Андрій Галах. Такий собі злий геній нашої команди.

Мінімальна перевага в рахунку змусила нервувати головного тренера та гравців нашої команди. Проте, у вечір п’ятниці наша команда більше не помилялася. Злагоджені дії в обороні та чудова гра воротаря дозволила здобути не таку впевнену, але все ж перемогу – 2:1.

«Галицька здоба» вийшла у півфінал «Кубка Весни 2021», де вже наступного тижня зустрінеться з ТД «Бойчак», які напередодні перемогли «Діамант» – 4:3.

ФК «Галицька здоба» – «AZ-Techno» – 2:1 (2:0)

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Обрембальський, Шуптар, Чекаленко, Коваль, Партика, Сивак, Журавчак, Кунтий, Стефанків, Махинька, Тригубець, Стегніцький, Яблонський

«AZ-Techno»: Шеремета, Кінаш, Сениця, Поліванов, Губченко, Вишиваний, Маринюк, Галах, Клюс, Каспришин, Ощудляк.

Голи: Махинька, 5, Сивак, 20 – Галах, 27.

Кращі гравці за версією пресслужби: Ігор Пунда – Андрій Галах.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*