Непарні срібні сережки: тренд 2021 року - Блог про Львів

Непарні срібні сережки: тренд 2021 року

непарні срібні сережки

Асиметрія, відхід від класики, нестандартні модні рішення — символи 2021 року. Уміння поєднувати те, що на перший погляд взагалі не можна поєднати, — це те, що допомагає яскраво себе презентувати, розповісти про свій стиль, уподобання. Незвичайний спосіб носити сережки стає все більше популярним, і не лише серед підлітків, але й жінок старшого віку. У статті ми розкажемо більше про непарні срібні сережки та дамо кілька ідей, як та з чим їх носити. А купити прикраси ви можете у Золотому Віку.

Непарні сережки: докладніше про прикрасу

Непарні сережки — це прикраса, яка розповість про одне й те саме, але з різними відтінками. Це і різні сережки у парі, а ще — моносережки. Такий спосіб носити прикраси спочатку дивував людей, але потім став дуже популярним серед неформальної молоді. Зараз же серед непарних аксесуарів можна підібрати моделі, які пасуватимуть навіть до офісного строгого костюма.

Насправді якщо подумати, то непарні сережки — це ідеальна пара. У двох різних сережок набагато більше спільного, ніж можна подумати. Відрізнятися вони можуть довжиною, формою, кольором або формою вставок. Разом же сережки виглядають гармонійно, доповнюючи одна одну.

Також читайте:   Аліса, я тебе кохаю!!!

Як носити непарні сережки?

Непарні сережки — величезне поле для самовираження. Дві-три пари прикрас — це вже велика кількість комбінацій, які можна змінювати за настроєм. Як їх можна комбінувати?

  • носити два різних пусета, які дополнять один одного,
  • надіти пусет та сережку-протяжку,
  • комбінувати пусет з кафою,
  • одягати пусет або кліпсу з сережкою конго,
  • поєднувати джекет та протяжку або підвіску.

Звичайно, це всього лише кілька універсальних ідей, а ви можете придумати свої. Можна грати зі вставками, а якщо надягаєте прикраси без вставок, то підібрати яскравий одяг з принтом.

Обирайте моделі, які доповнюють одна одну. Наприклад, Знаки Зодіаку, геометричні фігури, сережки у формі зірки та місяця, літери, морська тематика, контрастні кольори. Грайте з довжиною, особливо цікаво виглядають комбінації з протяжками: змінюючи довжину сережки, змінюється і сам образ. Вставки мають доповнювати одна одну. Це стосується і відтінка, і виду каменю. Можна зробити цікавий образ, поєднавши кафу з камінням та пусет без вставки. Що варто пам’ятати: непарні сережки — аксесуар, який не треба ховати. Збирайте волосся на один бік або робіть високі хвости, коси. Не бійтеся експериментувати!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*