Стильні та практичні меблі Loft - Блог про Львів

Стильні та практичні меблі Loft

меблі Loft

Головна відмінність меблів Loft – це характерні індустріальні риси. Такі предмети дозволяють створити комфортну й модну атмосферу як в офісі, так і вдома. Сьогодні фабричний стиль є трендовим та передбачає використання вінтажних меблів в інтер’єрах готелів, ресторанів, бізнес-центрів, салонів. Якщо Ви шукаєте якісні меблі в стилі лофт, OAK shop у Львові пропонує великий асортимент виробів від провідних меблевих фабрик.

Завдяки OAK shop ви з легкістю оберете диван та крісла, столи та стільці, ліжка й приліжкові тумбочки, етажерки й тумби під телевізор. Всі меблі пропонуються з високоякісних матеріалів – натуральної деревини, металу, шкіри, текстилю. Вишуканий й мінімалістичний дизайн предметів викликає захват навіть у закоренілих скептиків. Ціни на меблі в стилі Loft є доступними й на сайті інтернет магазину вказані від виробників.

Переваги меблів в стилі Loft

В меблях стилю лофт гармонійно поєднується естетика й прагматичність. Такі предмети меблювання не захаращують простір, а навіть його економлять. Також цікава особливість – можливість використання диванів й інших виробів для поділення площі на різні за призначенням зони: робочу, для відпочинку, для прийому їжі. Серед інших переваг меблів Loft, які запропоновані в інтернет магазині OAK shop, виділяють:

  • приємну кольорову гаму, що гарно поєднується з навколишнім інтер’єром (бежевий, світло-сірий, небесно-голубий, світло-коричневий, світло-зелений та ін.);
  • універсальність. Меблі можна використовувати для облаштування зали, спальні, дитячої, робочого кабінету, а також офісного простору;
  • екологічність. Виготовлення меблів лофт відбувається на сучасних виробництвах, з застосуванням високоякісних сертифікованих матеріалів.

меблі Loft

Дизайн меблів лофт може бути орієнтований на еко-тему й предмети виготовлятися з натурального масиву дерева зі збереженням оригінальної природної фактури. Також меблі можуть мати інший колір з модної палітри. Щоб Ви зробили оптимальний вибір, асортимент OAK shop пропонує наступні види меблів Loft:

  • м’які меблі (дивани, крісла);
  • корпусні меблі (комоди, приліжкові тумбочки, тумби під ТВ);
  • ліжка (у тому числі з м’яким узголів’ям, з підіймальним механізмом);
  • стільці (обідні, барні);
  • столи (обідні, офісні, журнальні);
  • барні стійки.

Ви можете замовляти окремі предмети або комплекти. Якщо на сайті немає меблів, які вам потрібні, зв’яжіться з менеджерами OAK shop та дізнайтесь про можливість зробити індивідуальне замовлення.

Як купити меблі лофт з доставкою?

Якщо Ви знаходитесь у Львові або в іншому місті України, організувати доставку меблів лофт з магазину OAK shop не важко. Для цього можна залучити спеціалізовані транспортно-кур’єрські служби. При купівлі меблів у Львові, доставка до Вашого під’їзду коштує 400 гривень. Також за додаткову плату Ви можете замовити підйом меблів на поверх, збирання «під ключ». За необхідності привезти меблі в інші міста України, вартість доставки встановлюється за домовленістю.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*