Ви зможете його здивувати: що подарувати чоловікові, у якого є все? - Блог про Львів

Ви зможете його здивувати: що подарувати чоловікові, у якого є все?

що подарувати чоловікові, у якого є все?

У сучасному світі, де полиці магазинів, здавалося б, просто ломляться від різноманітних товарів, покупка подарунка для дорогої людини перетворюється на справжнє випробування. Можна збитися з ніг, намагаючись знайти презент на день народження начальнику або чоловіку в річницю відносин. То що робити, як порадувати мужчину, який на всі питання і спроби ненароком торкнутися теми в розмові тільки відмахується, мовляв, у мене все є?

Головне правило хорошого подарунка чоловікові на будь-яке свято назвали психологи – і це зовсім не практичність. На думку фахівців, дарувати чоловікові набір інструментів можна тільки в тому випадку, якщо це щось унікальне, і Ви точно знаєте, що про подібні дрібнички він давно мріяв. Правильний підхід такий: дарувати не річ, а емоцію від її володіння.

Подаруйте статус

Хороший варіант подарунка – статусні речі, які можуть вселяти впевненість у власній значущості. Це може бути ручка «Паркер», іменний келих для коньяку, шкіряний портсигар. А ще можна замовити аксесуари з особистим колоритом hand-made, наприклад ювелірні запонки: такими подарунками Ваш візаві точно буде пишатися і при кожному зручному випадку хвалитися перед знайомими. Такі запонки можна замовити тут: https://fama.ua/podarki/zaponky.

Зробіть подарунок «внутрішній дитині»

Дивно, але факт: в кожному з нас живе маленька дитина, яка не до кінця награлася в дитинстві. Швидше за все, більшість чоловіків ніколи не зізнаються в цьому, дивлячись Вам в очі, але в душі вони дуже порадіють, отримавши в подарунок програмованого робота або радіокерований вертоліт, або ж 3D-ручку. До речі, хорошим подарунком може стати екшн-камера або квадрокоптер. По суті, практичної користі від них для неспеціаліста мало, але отримати задоволення від зйомок своїх прогулянок, занять спортом точно зможе кожен.

Також читайте:   Як відпочивати, щоб відпочити?

Підтримайте у захопленнях

Вибрати подарунок для шанувальника спорту нескладно: хороша екіпіровка, нові аксесуари. А квиток на матч улюбленої хокейної або футбольної команди точно призведе фаната в захват. Аналогічно це може бути квиток на концерт улюбленого гурту чи подорож в омріяне місто.

Подаруйте пригоду

Пригод хочеться кожному чоловікові, навіть якщо основну частину часу він проводить в офісі за комп’ютером. Сильній статі необхідні такі ось докази їх мужності, так чому б і не презентувати їх, якщо є привід? Це, наприклад, може бути:

  • стрибок з парашутом
  • політ за штурвалом літака
  • сплав по гірській річці
  • вікенд на скеледромі
  • квест зі спортивного орієнтування
  • сафарі на джипах в міських джунглях
  • прогулянка на квадроциклах по горах.

Вибір насправді великий. Важливо не помилитися у захопленнях людини, якій дарують пригоду.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*