Як швидко та вдало купити стільницю для кухні? - Блог про Львів

Як швидко та вдало купити стільницю для кухні?

стільниця для кухні

Стільниця з кварцу відповідає вимогам сучасного покупця. Вишукана й красива поверхня стійка до термічних, біологічних, механічних впливів. Матеріал не боїться вологи, тому його можна використовувати на кухні, в їдальні, в санітарних кімнатах. Для виготовлення використовують кварцовий агломерат, який отримують шляхом змішування кварцу з поліефірними смолами. Потрібний відтінок отримують шляхом додавання різних пігментних барвників. Щоб підібрати відповідний колір та купити стільницю, треба звернутися до досвідчених фахівців – в компанію BestTop.

Стільниці: вибираємо будь-яку форму й розмір для прикраси та оформлення кухні

Для виготовлення робочого куточка для кухонної зони використовують один або декілька слебів. Матеріал попередньо обробляють, для чого використовують спеціальний інструмент. Окремі елементи з’єднують за допомогою підвищеної температури, тому місця стиків та швів зовсім не видно. Товщина поверхні може бути різною. До стандартного відносять показник в 20-30 мм, до міцного – 40 мм.

При виборі підходящої стільниці звертають увагу не тільки на товщину, але й на форму виробу, яка може бути:

  • Прямою. Нерідко для її виготовлення досить одного або двох слебів. Підходить виріб для невеликих кухонь.
  • П-подібною. Стикується в двох кутах, місця з’єднання взагалі не видно. Ідеальне рішення для просторих кухонь. Така конструкція дозволяє розширити можливості домашнього кухаря, збільшити робочу поверхню.
  • Г-подібною або кутовою. Доповнюють часто таку поверхню раковиною з того ж або іншого матеріалу. Вироби виглядають ефектно.
  • Острівною. Ефективна завдяки додатковій площі. Замовляють стільниці для просторих кухонь, в яких нерідко місце для готування відокремлено від їдальні.

Вибрати можна й виріб, який поєднує з барною стійкою, підвіконням. Підібрати відтінок можна й під встановлений кухонний гарнітур.

Додаткові характеристики

При виборі продукції звертають увагу не тільки на розмір виробу, колір матеріалу. Додатково оцінюють форму і особливості обробки. Досвідчені майстри зможуть:

  • Створювати поверхні будь-якої складності. Всі елементи з’єднують гарячим методом, тому стиків і швів не видно.
  • Обробка торців. Фахівцям замовляють як лаконічні і прямі вироби зі стандартними кутами, так і фігурну обробку торців. Форма може бути різною.

Велике значення мають колір і особливості покриття. Глянець ефектний і простий у догляді. Колірна палітра величезна, тому покупці зможуть вибрати світлу, темну монохромну або багатобарвну продукцію. Великою популярністю користуються стільниці, поверхня яких імітує натуральний мармур, граніт, онікс, Малахіт, опал та ін.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*