Як вибрати якісну морозильну камеру? - Блог про Львів

Як вибрати якісну морозильну камеру?

як вибрати морозильну камеру?

У більшості сучасних будинків морозильна камера вже є частиною холодильника, але в багатьох будинках це не забезпечує достатньо місця для їх потреб. Великі домогосподарства, ті, хто любить купувати оптом, щоб заощадити, садівники, які хочуть забезпечити зберігання своєї продукції чи мисливці, які регулярно отримують велику кількість м’яса, можуть виявити, що їм потрібен додатковий простір, тобто автономна морозильна камера.

Вибір правильної морозильної камери – складне завдання. То ж як вибрати, на що саме звернути увагу при виборі?

Основні типи автономних морозильних камер

  1. Вертикальна морозильна камера. Вертикальні морозильні камери популярні завдяки зручності, яку вони пропонують. Зазвичай їх легко пронести через двері, вони не займають занадто багато місця, їх можна легко переміщати, і, як правило, вони оснащені перегородками для відсіків, які дозволяють організувати вашу їжу впорядкованому способом, який Вам найбільше підходить.

    На жаль, вертикальні агрегати, як правило, трохи дорожчі, ніж інші популярні типи морозильних камер і вони також використовують трохи більше енергії. Однак, коли справа стосується зручності та простоти використання, вертикальні морозильні камери беруть першість.

  2. Морозильна камера-скриня. Морозильні камери, які часто називають глибокими морозильниками, є дуже популярним вибором для покупця та енергетиків. Вони мають найбільшу ємність із трьох типів.
    Якщо у Вас є багато їжі, яку потрібно зберігати в замороженому вигляді або великих предметів, які Ви хочете помістити у свою морозильну камеру, це найкращий вибір. Вони використовують менше енергії, ніж вертикальні моделі, і довше залишаються холодними, коли виникає перебої з енергією.

    Вони не настільки зручні для повсякденного використання, як вертикальні морозильні камери, тому що щоб дістатися до будь-яких предметів на дні морозильної камери, потрібно буде перемістити все, що знаходиться поверх них. Вони також частіше вимагають розморожування вручну. З позитивного боку, вони, як правило, коштують дешевше, ніж використання вертикальної моделі, як за рахунок первинних витрат, так і довгострокових витрат на енергію.

  3. Переносні морозильні камери. Портативні морозильні камери менше, ніж інші варіанти, тому вони, як правило, коштують дешевше та мають різноманітні функції, недоступні в інших типах морозильних камер.

    Розроблені для того, щоб дозволити Вам перевозити заморожені продукти з одного місця в інше, портативні морозильні камери зручні для тих, хто приймає їжу в дорозі. Через їх здатність підтримувати постійну температуру, портативні морозильні камери широко використовуються для кемпінгу, катання на човнах, тривалих поїздок.

    Вони чудові, тому що Вам не потрібно постійно наповнювати їх льодом або зливати талу воду. Ви просто встановлюєте температуру і берете з собою.

На що слід звертати увагу при покупці морозильної камери

Щоб отримати чітке уявлення про те, що Ви хочете в морозильній камері, корисно мати уявлення про те, які є варіанти. Ось деякі з найважливіших факторів, які слід врахувати під час пошуку, та особливості, на які слід звернути увагу.

  1. Розмір. Більшість людей, які купують автономну морозильну камеру, вже матимуть частину морозильної камери як частину свого холодильника і хочуть її розширити. Це робить розмір та місткість найважливішими факторами для багатьох покупців морозильних камер. Де ви плануєте тримати морозильну камеру і скільки там місця для неї? Вертикальну морозильну камеру буде простіше вписати на кухню, але якщо вам потрібна ємність морозильної камери, вам доведеться обов’язково знайти або створити досить великий простір у своєму будинку.
  2. Вартість. Знайте свій бюджет на придбання морозильної камери з самого початку, але також майте на увазі, як можна порівняти довгострокові витрати. Якщо ви намагаєтесь вибрати енергоефективну модель, яка коштує більше, ніж інші варіанти, витрати з часом її роботи окупляться. Вертикальні моделі зазвичай коштують дорожче морозильних камер і використовують більше енергії, тому знайте, що ви платите за зручність, якщо вибираєте вертикальну морозильну камеру.

    Корисні функції, такі як автоматичне розморожування, в кінцевому підсумку обійдуться вам дорожче, але зручність можливості пропустити справу з ручним розморожуванням може бути вартою різниці. Також майте на увазі витрати на доставку. Морозильна камера, як правило, досить велика і важка (за винятком портативних моделей), тому витрати можуть зрости.

  3. Використання енергії. Морозильні камери повинні постійно працювати (принаймні в будь-який час, коли в них є їжа), щоб виконувати свою роботу. Це означає, що вони будуть використовувати енергію майже цілодобово. Таким чином, вибір енергоефективної морозильної камери може суттєво змінити ваші загальні енергетичні витрати та розмір.
  4. Частота використання. Є багато факторів, які мають значення при визначенні частоти використання морозильної камери. Як часто ви ходите по магазинах, скільки людей буде користуватися морозильною камерою та як виглядають ваші харчові звички. Мисливцям знадобиться достатньо місця, щоб утримувати велику кількість м’яса замороженим. Сім’ям, яким подобається заморожена піца, доведеться переконатися, що їх морозильна камера легко підходить для неї.
  5. Варіанти організації простору. Найбільша привабливість вертикальних морозильних камер у порівнянні з морозильними камерами полягає в тому, що вони значно полегшують правильну організацію їжі та легкий доступ до неї. Вони постачаються з розділювачами відсіків і спроектовані таким чином, що отримати доступ до будь-якого предмета, який вам потрібен, набагато простіше, ніж до глибоких морозильних камер.

    Глибокі морозильні камери часто постачаються з підвісними кошиками (і їх можна придбати додатково), які трохи допомагають вирішити проблему, але ви все одно будуть витягати продукти, перш ніж дістатися до того, що необхідне. Вони також потребують більшого згинання, щоб дістатися до предметів на дні, що може бути фізично складно для деяких клієнтів.

  6. Рівень шуму. Кожна морозильна камера видаватиме певний шум, але деякі набагато тихіші за інші. Якщо ваша морозильна камера буде знаходитися в приміщенні, де ви проводите багато часу, вам слід врахувати рівень шуму різних моделей, які ви перевіряєте.. Щоб отримати уявлення про те, чи є морозильна камера надзвичайно гучною або має репутацію тихого, вам слід ознайомитися з відгуками користувачів про різні моделі, які ви розглядаєте.
  7. Ручне або саморозморожування. Щоразу, коли ваша морозильна камера накопичує лід по краях, її ефективність зменшиться, якщо ви її не розморозите. Розморожувати морозильну камеру вручну не весело – це означає тимчасово витягнути все, зачекати, скільки потрібно, поки лід розтане, а потім помити морозильну камеру, перш ніж все знову вставити. Вам доведеться знайти інший спосіб зберегти їжу тим часом досить холодною.

    Морозильні камери, що розморожуються, позбавлять вас від цих незручностей. Зазвичай вони коштують дорожче, голосніші, ніж моделі ручного розморожування, але вони пропонують більшу зручність та покращену енергоефективність.

  8. Додаткові функції. Деякі морозильні камери мають додаткові функції, які споживачі можуть оцінити. Замки морозильної камери: якщо ви стурбовані тим, як діти у вашому домі мають доступ до морозильної камери або залишають двері відчиненими, можливо, варто розглянути морозильну камеру із замком.

    М’яке заморожування: Ви їсте багато морозива? Ненавидиш, що його не можливо зачерпнути, коли ти щойно дістав його з морозильної камери? Рішенням є функція м’якого заморожування. Це розділ, спеціально для морозива, який підтримує його в потрібній температурі.
    Циферблатний термостат: циферблатний термостат допомагає вам бути в курсі того, наскільки холодно у вашій морозильній камері, і легше контролювати температуру.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*