Як знайти хорошого сантехніка? - Блог про Львів

Як знайти хорошого сантехніка?

Як знайти хорошого сантехніка?

Знайти адекватного сантехніка іноді може бути дуже важко. Дуже хороші – ясна річ – користуються великим попитом, оскільки вони якісно і вчасно виконують свою роботу, а, отже, мають постійних клієнтів.

Запитайте, як довго сантехнік займається сантехнічними роботами, який у нього досвід. Переконайтесь, що сантехнік має відповідні професійні навички. Не бійтеся запитати, де він раніше працював, якими саме сантехнічними роботами займався. Остерігайтеся довіряти серйозні сантехнічні роботи повному новачку у галузі.

Якщо Вас чекає значний об’єм сантехнічних робіт, а не лише, скажімо, прочищення каналізації, то попросіть сантехніка показати готові об’єкти чи фото виконаних робіт. У еру сучасних технологій багато майстрів ведуть Facebook сторінку, де клієнти залишають відгуки та діляться враженнями. Сконтактуйте з іншими клієнтами, і прийміть рішення про співпрацю на основі відгуків. Бажано також знайти майстра, який працює у Вашому районі. Рекомендації Ваших друзів та сусідів – це, мабуть, найкращі, які Ви можете отримати, оскільки вони знають і Вас, і сантехніка.

Перевага найму високопрофесійного сантехніка полягає в тому, що він буде не тільки відповідно підготовленим для складної сантехнічної проблеми, але й володітиме конкретним професійним обладнанням.

Вибираючи сантехніка, важливо також знати про можливість виклику у вихідний чи вночі. На жаль, потоп у квартирі чи прорив труби не зачекає до 9 ранку. Знання графіку роботи сантехніка чи компанії, яка надає сантехніків, може стати вирішальним фактором при виборі. Не потрібно чекати 8 годин, поки прийде майстер, якщо опівночі прорветься труба.

Також читайте:   Преміальна техніка для дому: якою вона буває

Пошук сантехніка, котрий пропонує невисокі ціни за роботи по телефону чи на OLX, не обов’язково є ознакою хорошого сантехніка. Деякі сантехніки вважають за краще надавати розцінки лише тоді, коли вони стоять перед роботою і це на 100% правильно.

Якщо у Вас раніше був хороший досвід роботи з іншим професіоналом, таким як технік з ремонту кондиціонерів, покрівельник або електрик, спробуйте попросити у них рекомендації. Якщо вони деякий час працюють у галузі, швидше за все, у них будуть якісь контакти (у т.ч. і з сантехніками). І якщо Ви телефонуєте сантехніку по рекомендації, обов’язково повідомте сантехніку, хто Вас направив.

Запитайте про гарантії. Якщо сантехнік не дає гарантії на свою роботу протягом встановленої кількості днів (тижнів, місяців…), то краще ще раз подумати. Ризик дорогої проблеми, яку не вдається усунути належним чином, занадто великий. Обов’язково отримайте гарантію.

Чи був сантехнік ввічливими по телефону та особисто? Чи поважав Ваш дім, знімав взуття, прибрав за собою? Якщо майстер знайде час, щоб звернути увагу на дрібні деталі у Вашій початковій взаємодії, Ви можете зробити ставку, як акуратно він буде виконувати роботу, на яку Ви його наймаєте.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*