«CAR-RENT» дарує знижки на прокат авто з нагоди відкриття у Львові - Блог про Львів

«CAR-RENT» дарує знижки на прокат авто з нагоди відкриття у Львові

прокат авто

Компанія Car-Rent є лідером у сфері автомобільного прокату на території України. Організація постійно розвивається і вдосконалює власні послуги. Car-Rent розширює своє представництво в країні. На цей раз відкривається нове відділення в місті Львів. У зв’язку з цим компанія дарує знижки на оренду авто у Львові всім існуючим і майбутнім клієнтам.

Необхідність автопрокату

Сьогодні без особистого автомобіля дуже важко обійтися. Це відноситься і до великих міст, і до віддалених сіл. Власний транспорт робить людину незалежною у плані пересування і суттєво економить час. Звичайно, не всі можуть похвалитися наявністю у своєму автопарку необхідного авто, але послуги автопрокату можуть виправити це на певний час.

Взяти автомобіль напрокат можна для:

  • поїздок по місту в особистих і ділових цілях,
  • виїздів за місто на відпочинок,
  • зустрічей бізнес-партнерів і родичів з аеропорту, залізничного вокзалу
  • транспортування малогабаритних вантажів,
  • проведення всіляких урочистих заходів,
  • тестування конкретної моделі машини перед купівлею ідентичного транспорту в автосалоні.

Які авто доступні?

У парку компанії Car-Rent представлені автомобілі на будь-який смак. Організація пропонує орендувати засоби пересування від передових світових виробників. В автопарку присутні машини від відомих японських, німецьких, корейських, французьких брендів.

Кожен бажаючий може отримати в тимчасове користування автомобілі наступних класів:

  • позашляховики. Мають більші розміри, солідну місткість і хороші прохідні характеристики. На таких машинах можна виїжджати за місто, не боячись застрягти при будь-якому з’їзді з траси;
  • бізнес. Відрізняються комфортабельністю і солідністю. Це ідеальний варіант для людей, які люблять отримувати від життя все найкраще. На таких авто буде не соромно приїхати на зустріч з діловими партнерами;
  • середній. Стандартні автомобілі, які можуть підійди для різних цілей;
  • економ. Бюджетні машини, що володіють невеликою витратою пального, компактністю і маневреністю.

Умови прокату авто

Взяти автомобіль в щойно відкритому представництві у Львові можуть всі жителі і гості міста. Для цього орендар повинен задовольняти лише двом ключовим вимогам:

  1. мати вік старше 21 року,
  2. володіти водійським стажем від 2 років.

Для укладення договору клієнт автопрокатної компанії зобов’язаний надати особистий паспорт і водійське посвідчення відповідної категорії. Можлива видача транспорту як із заставою, так і без неї. Розмір застави залежить від класу обраного засобу пересування.

Де можна взяти автомобіль в оренду?

Отримати транспорт напрокат можна як в самому офісі компанії Car-Rent у Львові, так і в іншому місці. Співробітники компанії зможуть доставити автомобіль за необхідною адресою. Гарантовані оперативність і дотримання термінів видачі транспорту. Повернути авто так само легко, як і отримати його.

Компанія пропонує всім клієнтам послугу особистого менеджера, доступну в будь-який час доби. Відповідальна особа допоможе зробити поїздки максимально безпечними та комфортними. Крім цього, може бути виданий автомобіль з досвідченим водієм.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*