Чемпіонат ОАКЛ 2021. ФК «Галицька здоба» – «Бізони» – 14:1 - Блог про Львів

Чемпіонат ОАКЛ 2021. ФК «Галицька здоба» – «Бізони» – 14:1

Є перша перемога

Чемпіонат ОАКЛ 2021. ФК «Галицька здоба» – «Бізони» – 14:1.

Вчора, 7 червня, свій третій поєдинок у рамках літньої першості ОАКЛ провів ФК «Галицька здоба». Суперником нашої команди був колектив, який до гри із «пекарями» очок не втрачав «Бізони».

Проте, як виявилося згодом, особливої боротьби у цьому протистоянні не вийшло. Ще до перерви гравці «червоно-жовтих» відправили у ворота свого суперника 6 голів, натомість він відповів лише одним (гол на рахунку Тараса Данилишина). Після відпочинку підопічні Сергія Тригубця обертів не збавляли і набили «Бізонам» ще 8 голів.

Найбільше разів у складі «пекарів» забивав Андрій Коваль, на рахунку якого 6 голів. Покером вистрелив Володимир Бобилєв. Ще по голу на свій рахунок записали: Тарас Бішко, Богдан Стефанків, Павло Стегніцький та Сергій Тригубець. Найцікавіше, що останньому тривалий період часу не щастило відзначитися, але під кінець поєдинку він таки розмочив ворота суперника.

Також читайте:   Не встиг відновитися як сезон завершився (думки Воробуса про виступ у першій лізі)

У підсумку, перемога нашої команди із рахунком – 14:1, яка дозволила «червоно-жовтим» вийти в одноосібні лідери групи 1.

Також варто відзначити, що в цій грі після травми, якої він зазнав на всеукраїнському фіналі АФЛУ, до складу ФК «Галицької здоби» повернувся воротар Дмитро Дзюба, який провів «сухий» матч. Вітаємо.

ФК «Галицька здоба» – «Бізони» – 14:1 (6:1)

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Д. Дзюба, Бішко, Бобилєв, Коваль, Партика, Стегніцький, Стефанків, Тригубець

«Бізони»: Данилишин, О. Дзюба, Дідевич, Івашків, Куцик, Маковецький, Маринчук, Орловський, Хом’як.

Кращі гравці за версією пресслужби: Коваль Андрій – Івашків Андрій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*