Чому варто вибрати відпочинок у Єгипті? - Блог про Львів

Чому варто вибрати відпочинок у Єгипті?

відпочинок у Єгипті

Заворожуюча земля Єгипту має що запропонувати кожному, починаючи від мальовничих ландшафтів, закінчуючи морями та величезними пустелями, відомими на весь світ кораловими рифами, космополітичними містами та історичними ареалами.

Якщо Ви вирішили обрати Єгипет для місця свого відпочинку, раджу найперше відвідати сервіс www.otpusk.com, де можна підібрати оптимальний варіант для себе серед безлічі пакетних турів від різних туроператорів. Сервіс «прикольний» тим, що там можна вибирати і порівнювати тури по різних датах і напрямках та вибрати найвигідніший із варіантів.

А ось головні причини, чому Єгипет повинен стати Вашим наступним місцем відпочинку.

1. Можливість «зануритись» у багату історію древніх єгиптян

Надзвичайно багата історія є очевидною причиною, чому Вам слід відвідати Єгипет. Ця земля породила одне з «семи чудес давнього світу» – Велику піраміду в Гізі, розташовану в Каїрі. Найвизначніші пам’ятки світу; Луксорський храм, Єгипетський музей та Долина царів – кожне місце ще красивіше та захоплююче, ніж сусіднє.

Луксор

2. Море, пляжі, багатий підводний світ…

Найпопулярніші пляжні напрямки – Шарм-ель-Шейх, Хургада, Дахаб, Нувейба, Марса Алам, Сафага. Кожен курорт по-своєму різний і значущий. Морські розваги та водні види спорту дуже поширені в Єгипті, адже підводний світ Червоного моря надзвичайно багатогранний, мальовничий і вартий того, щоб його побачити.

Також читайте:   Як організувати дитячий відпочинок

підводний світ Червоного моря

3. Відмінне житло

Розкішні курортні готелі, розвинена інфраструктура, доглянута територія та комфортабельні номери – саме так можна охарактеризувати житло на морських курортах Єгипту. Ну а ціни відносно доступні порівняно з подібними варіантами на інших курортах світу.

готель у Єгипті

4. Погода

Цю країну можна відвідати у будь-який час протягом року завдяки її вигідному географічному розташуванню. Погода прекрасна цілий рік, купатися в морі можна практично щодня. Але чимало туристів приїжджають у Єгипет саме у холодні зимові місяці, щоб відпочити і позасмагати.

відпочинок у Єгипті

5. Поплавати по Нілу

Найдовша річка у світі – Ніл, і єгиптяни дуже пишаються цим фактом. Хоча купання в Нілі вважається небезпечним через забруднення та крокодилів, ви можете здійснити круїз по Нілу до Асуана та насолодитися захоплюючими краєвидами.

круїз по Нілу

6. Не забувайте про духовність

Отримайте духовне відродження, відвідавши відомі місця поклоніння: мечеті Мухаммеда Алі, Ібн Тулуна, Амра Ібн Аль Аса та інші. Тиша і краса неодмінно очистять Вашу душу і допоможуть трохи відволіктисявід життєвої суєти.

мечеть у Шарм-ель-Шейху

Єгипет вважається найбільш сприятливою для туристів країною на Близькому Сході завдяки своїй чудовій гостинності. Люди пишаються своєю культурою і з усіх сил намагаються переконатися, що і Вам приємно та комфортно.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*