Футзал в умовах буревію або чергова перемога ФК «Галицька здоба» - Блог про Львів

Футзал в умовах буревію або чергова перемога ФК «Галицька здоба»

600 матчів

Вчора, 25 червня, свій черговий матч у рамках кваліфікаційного раунду чемпіонату ОАКЛ провів ФК «Галицька здоба». Суперником «пекарів» стала друга команда «Знесіння», яка до звітного матчу відставала від «червоно-жовтих» на 8 балів.

Примхи погоди

Напередодні гри у Львові пройшов буревій. Окрім того, що він повалив сотні дерев та наробив шкоди місту, так ще й відбувся транспортний колапс. Місто Лева фактично зупинилося і до останнього не було відомо чи відбудеться ця гра. Проте, завдячуючи керівнику ОАКЛ Михайлу Митрогліду та супернику, який погодився почекати гравців нашої команди, гру із 50-тихвилинним запізненням таки вдалося розпочати.

600-й матч ФК «Галицька здоба»

Незважаючи на примхи погоди, протистояння ФК «Галицька здоба» – «Знесіння 2» таки відбулося й стало 600-им в історії нашої команди. Вітаємо всю футзальну сім’ю «пекарів» із цим святом.

Найшвидший гол у чемпіонаті

Не знаємо чи найшвидший в історії ОАКЛ, але у цьому чемпіонаті точно. Йшла 19-а секунда гри, коли потужну гармату розрядив Володимир Бобилєв. Так тримати!

11 забитих та 6 пропущених

Вже стало хорошою традицією для «червоно-жовтих» забивати у кожному матчі більше 10-ти голів. Матч проти «Знесіння 2» виключенням не став. Забили ми знову багато, але й пропустили не менше. У попередніх чотирьох поєдинках стражі воріт «пекарів» виймали чотири рази «шкіряні» зі сітки воріт, а тут шість (!) в одному матчі. Є над чим працювати.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Арсенал 4:1 Карпати (відео)

Повернення до складу Богдана Стефанківа

Капітану ФК «Галицька здоба» не лише вже зняли гіпс, а й він вже повернувся на майданчик і встиг відзначитися дублем та червоною карткою. То ж, Богдан матиме тиждень щоб ще краще підготуватися до майбутніх баталій.

Одноосібне лідерство

Після п’яти зіграних матчів ФК «Галицька здоба» й на далі йде лідером групи «1». Підопічні Сергія Тригубця показують стовідсотковий результат і не збираються зупинятися на досягнутому.

ФК «Галицька здоба» – «Знесіння 2» – 11:6 (6:2)

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Бішко, Журавчак, Стегніцький, Бобилєв, Тригубець, Стефанків

«Знесіння 2»: Сас, Сподарко, Кірякевич, Гембаровський, Палій, Корінь, Лисяк

Голи: Андрій Коваль (хет-трик), Сергій Тригубець (хет-трик), Богдан Стефанків (дубль), Володимир Бобилєв (дубль) та Павло Стегніцький.

Кращі гравці за версією пресслужби: Сергій Тригубець – Назар Лисяк.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*