Особливості Huawei P Smart 2021 - Блог про Львів

Особливості Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021

Компанія Huawei розширила свою серію P Smart, додавши новий смартфон Huawei P Smart 2021. Як і P Smart 2020, модель наступного покоління пропонує елегантний і напрочуд тонкий дизайн.

Основні особливості

  1. У Huawei P Smart 2021 ми бачимо оновлену 48-мегапіксельну карту чотирьох камер замість подвійної, як у попередньому поколінні.
  2. Компанія перейшла на мікросхему Kirin 710A, щоб забезпечити безперебійну та плавну роботу.
  3. Пристрій залежить від персоналізованого EMUI 10.1 на базі Android 10 без будь-яких служб Google.
  4. 6,67-дюймовий дисплей Full HD + дозволить вам довше працювати з екраном.

Дизайн та дисплей

Huawei P Smart 2021 здається досить тонким, навіть маючи величезний акумулятор Li-Po 5000 мАг. Слід похвалити Huawei за те, що вона пропонує елегантну матову обробку на задній панелі.

Телефон має 6,67-дюймовий РК-дисплей Full HD + IPS, здатний порадувати ваші очі. Ви можете легко дивитись улюблені шоу та фільми. Отвір для камери досить крихітний у порівнянні зі Smart P 2020, забезпечуючи більше співвідношення екрану до корпусу. Ще одне, що ви повинні знати, це те, що, на жаль, на екрані немає додаткового захисту або водостійкості.

Шкода також, що наступне покоління Smart P 2021 працює на процесорі Kirin 710A порівняно з останньою моделлю 710. Однак програми завантажуються швидко, без ривків при прокрутці каналів Twitter або Facebook.

Ви можете комфортно грати в популярні ігри в помірних налаштуваннях, не турбуючись про відставання. EMUI 10.1, що працює на Android 10, допомагає керувати програмами, налаштуваннями та всією розкладкою телефону. Однак вам потрібно трохи піти на компроміс, оскільки ви втрачаєте сервіси Google, але ви все одно отримуєте Галерею програм від Huawei.

Говорячи про пам’ять слід відзначити, що Huawei пропонує лише один варіант пам’яті, що складається з 4 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ швидкого сховища UFS 2.1. Завдяки цьому пристрій може підтримувати хорошу кількість програм у пам’яті, а також зберігати всі важливі файли. Підтримка зовнішньої картки пам’яті з’являється, коли не вистачає місця.

Камера

Що стосується оптики, у вас буде основна камера на 48 Мп, яка працює разом з 8-мегапіксельним ультрашироким датчиком. Крім того, є ще два датчики 2MP макро і 2MP глибинна камера.

Huawei P Smart 2021

Камера відображає естетично приємні знімки з насиченими кольорами та деталями. Чесно кажучи, пристрій робить чудову пост-обробку, створюючи яскраві та привабливі зображення з чудовим динамічним діапазоном. Функції камери, такі як запис у форматі Full HD, виявлення сцени AI, HDR тощо, забезпечують верхній край.

Спочатку 8-мегапіксельна перфоративна камера здатна захопити кожну деталь вашого обличчя, і ви не побачите тут жодних проблем з розгладженням шкіри. Однак телефон має труднощі, якщо робити селфі з низьким освітленням через низьку діафрагму. Залишаючи фотографії осторонь, передня камера полегшує аутентифікацію розблокування за допомогою миттєвого доступу до головного екрану.

Акумулятор та зарядник

Smart P 2021 виглядає як звір, оскільки він забирає необхідну енергію від Li-Po акумулятора на 5000 мАг. Смартфон постійно пропонує довшу роботу акумулятора при помірному використанні, що охоплює прокрутку програм соціальних мереж, потокового відео та ігор.

Позитивним є те, що пристрій має зарядний пристрій потужністю 22,5 Вт, який може зарядити половину акумулятора менш ніж за годину. У порівнянні зі Smart P 2020, зчитувач відбитків пальців зміщується ззаду в бік для більшої зручності.

Huawei P Smart 2021

Смартфон Huawei P Smart 2021 був значно вдосконалений у порівнянні зі своїм попередником і може стати чудовим придбанням. Однак само собою зрозуміло, що ви можете придбати кращі і смартфони в тому ж ціновому діапазоні, однак, якщо врахувати чудову конфігурацію камери та феноменальний час автономної роботи, пристрій виділяється серед натовпу.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*