Презентація книги “Люди свого часу у Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці - Блог про Львів

Презентація книги “Люди свого часу у Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці

Зустріч

“Гріх не спробувати записати час” – такі перші слова у книзі “Люди свого часу” відомої української письменниці, есеїстки, літературознавиці Надії Мориквас.

Презентація книги відбулась 9 червня за участі автора та ведучої Оксани Смереки-Малик, поетеси, педагога, української народної майстрині, директора Художнього ліцею при Львівській академії мистецтв. Щоразу під час презентацій книг, коли відбувається “живе” спілкування автора з учасниками заходу, в останніх виникає особливе піднесення. А тим паче, коли герої книг є нашими сучасниками.

Цікаві роздуми-розмисли відомих українців, приведені в книзі, майстерно описані володаркою писемного слова Надією Мориквас.
Цікава і розповідь авторки про те, як була задумана книга, як вона писалася.

Також читайте:   «Біла» зустріч з Надією Мориквас

Великий інтерес викликала також розповідь Оксани Смереки-Малик , яка є однією із героїнь твору та самобутньою, неординарною особистістю.

В залі панувала піднесена, дружня, тепла атмосфера. Автор та ведуча відповідали на запитання учасників. Слова захоплення майстерністю письменниці та подяки за зустріч прозвучали від директора бібліотеки Андрія Цибка та заступника директора Ярослави Сокольської. Презентація книги відбулась завдяки особливій організаційній роботі, проведеній працівником бібліотеки Надією Корж.

Допис: заступник директора Я.Сокольська

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*