Руслан Корпош: «Хочеться щоб на банкет приходили всі команди» - Блог про Львів

Руслан Корпош: «Хочеться щоб на банкет приходили всі команди»

Руслан Корпош

Завершився шостий за ліком турнір «Friend’s Futsal FEST 2021». Про враження від баталій, плани на майбутнє та багато іншого у розмові з пресслужбою ФК «Галицька здоба» поспілкувався президент Асоціації футзалу Волинської області Руслан Корпош.

– Вітаю, Руслане, «Friend’s Futsal FEST 2021» – це вже історія. Перші враження від нього?

– Враження позитивні, адже в самій його назві вже закладена його етимологія – «фестиваль друзів футзалу». Дуже приємно, що цього року до нас приєдналася «Галицька здоба», яка додала свого колориту турніру. Єдине, що ви привезли цього разу занадто сильний склад, але з іншого боку іншим командам є до чого рости.

– У турнірі взяло участь 8 команд, чи плануєте вже наступного року збільшити кількість учасників?

– У кожного турніру є своя історія й свої принципи проведення. Ще три роки тому у тому ж «Friend’s Futsal FEST» була інша схема проведення: брало участь 7 команд, які грали між собою в одне коло, зараз же ми перейшли на 8 команд. Щодо розширення, то це робити немає сенсу та й можливостей, адже вже за місяць будуть інші турніри: «Кубок Волині», «Кубок Волинської газети», де кожен охочий може взяти участь.

Також читайте:   Святослав Гірний: Хочу досягти з «Галицькою здобою» найвищих вершин

– Повертаючись до «Friend’s Futsal FEST 2021». Що запам’яталося найбільше?

– Подобається що команди, які приїжджають до нас проповідують більше футзал. Підсумкові результати не так відображають перипетії, які відбувалися на майданчику., адже дійсно була боротьба. Мені подобається що в турнірі брали участь чемпіони Першої, Другої, Вищої ліг Волинського області. Плюс нижні за рангом команди стараються, розвиваються, всіляко хочуть відібрати очки у фаворитів.

Звичайно, були й негативні моменти, такі як бійки, але думаю – це миттєвості. Працюємо з командами над тим, що в основу цього турніру покладено слово «дружба» і подібних ситуацій більше не траплялося.

Щоб ще хотів додати, що на цьому турнір є банкет, який часто багато команд оминають. Хотілося би щоб на ньому були присутніми всі, адже саме в таких компаніях можна поговорити про розвиток футзалу, обмінятися досвідом тощо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*