Що потрібно для прокату авто в Івано-Франківську - Блог про Львів

Що потрібно для прокату авто в Івано-Франківську

Івано-Франківськ

Оренда автомобіля в Івано-Франківську для відпочинку чи для бізнес поїздки має незліченні переваги. Це економить Ваші гроші, які Ви витрачаєте на поїздки на таксі, і не дає Вам покладатися на графік (або непередбачуваний трафік) громадського транспорту. Але весь процес, пов’язаний з орендою автомобіля, може дещо відлякувати як початківців, так і досвідчених мандрівників.

Що робити, коли Ви берете напрокат автомобіль

  • Візьміть з собою посвідчення особи, кредитну картку та номер реєстрації. Компанія, що орендує автомобіль, попросить показати Ваші водійські права та кредитну картку. Завжди безпечніше мати під рукою підтвердження оренди.
  • Поважайте час прийому та повернення. Бронювання орендованих автомобілів гарантується протягом призначеного Вам часу вивезення.
  • Огляньте транспортний засіб. Перш ніж сідати в машину та їхати зі стоянки, огляньте зовнішній вигляд, скло та салон автомобіля. Сфотографуйте будь-які виявлені подряпини чи інші пошкодження та попросіть компанію, записати це перед від’їздом.

Що робити, коли Ви повертаєте орендований автомобіль

  • Спочатку залийте бензобак. Це означає, що Вам потрібно повернути машину з повним баком. Проведіть дослідження та знайдіть заправку в межах 15 км. від місця прокату автомобілів https://alin.ua/rent/ivano-frankivsk.
  • Поверніть машину в робочий час. Деякі компанії, що займаються прокатом автомобілів, дозволяють Вам здійснити повернення поза робочим часом.
  • Зафіксуйте будь-які пошкодження. Якщо транспортний засіб був пошкоджений під час оренди, автомобільна компанія вимагатиме звіт про зміну стану. Робіть фотографії, щоб мати доказ того, наскільки великою є шкода. Якщо у Вас немає звіту про нещасний випадок, який свідчить про те, що інша сторона несе повну відповідальність за шкоду, компанія з прокату автомобілів звернеться до Вас за відшкодуванням збитків. Навіть якщо автомобіль не був пошкоджений під час оренди, завжди рекомендується робити фотографії, коли повертаєте машину, як доказ на випадок виникнення претензій.
  • Отримайте квитанцію. Незалежно від того, надруковано це або надіслано електронною поштою, копія квитанції про повернення показує, що транспортний засіб повернуто

Незважаючи на те, що при оренді автомобіля може виникнути багато правил та умов, це все-таки дуже зручно. Нові машини коштують тисячі чи десятки тисяч доларів. Коли Ви берете в оренду авто, Ви платите незначну частину вартості автомобіля за його використання. Хоча важливо мати адекватну страховку з оренди автомобіля на випадок, якщо щось піде не так. Протестуйте наш сервіс і Вам сподобається https://alin.ua/rent/ivano-frankivsk.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*