Скляні конструкції за доступною ціною - Блог про Львів

Скляні конструкції за доступною ціною

двері зі скла

Двері зі скла використовуються порівняно недавно, але ці вироби вже зуміли здобути широку популярність. Скляні двері є візитною карткою таких дизайнерських стилів як техно, хай-тек, і їх можна використовувати як для облаштування житла, так і для обладнання комерційних приміщень.

Нерідко двері зі скла можна зустріти у великих торгових центрах, відділеннях банків і в громадських закладах. Знайти якісні скляні двері – непросте завдання, яке можна вирішити, скориставшись послугами компанії «STANDART». Фірма працює понад 13 років і є однією з лідируючих виробничих організацій в Україні.

Перелік послуг

Компанія «STANDART» займається не тільки виробництвом скляних конструкцій, а й здійснює їх проектування і монтаж. Крім скляних конструкцій фірма також виробляє:

  • Дерев’яні вироби.
  • Алюмінієві конструкції.
  • Стальні конструкції.
  • Металоконструкції з нержавіючої сталі.
  • Високоякісну фурнітуру.

Штат компанії «STANDART» укомплектований висококласними фахівцями, що позитивно відбивається на якості продукції, яка випускається фірмою. Компанія щомісяця розширює асортимент вироблених товарів і послуг. При оформленні замовлення можливий виїзд фахівця компанії на об’єкт до замовника, для того, щоб провести точні виміри. Це допомагає згодом зробити монтаж скляних і металоконструкцій максимально швидким і легким. Монтаж скляних і металоконструкцій компанією «STANDART» проводиться по всій Україні. Швидко оформити замовлення можна на сайті фірми, який знаходиться за адресою: kbstandart.com.ua/2016/07/10/steklyannye-fasady.

Популярні вироби

До переліку найбільш затребуваних виробів зі скла, які випускаються компанією «STANDART», входять розсувні скляні двері і скіналі. Популярність розсувних дверей зі скла пояснюється наступними перевагами:

  • зовнішньою привабливістю;
  • універсальністю конструкції (скляні розсувні двері ідеально вписуються в будь-який інтер’єр);
  • зручністю у використанні;
  • легкою установкою;
  • довгим терміном служби;
  • розсувні двері дозволяють економити вільний простір.

Головна перевага скляних розсувних дверей – можливість установки в будь-якому приміщенні як житлового, так і комерційного типу. Згодом такі двері не втрачають своєї зовнішньої естетики, не деформуються і не руйнуються.

фартух зі скла

Скіналі для кухні також є досить популярними виробами, які не тільки можуть надати додаткової привабливості будь-якій кухні, але і захистять її стіни від різних забруднень. Скіналь – це фартух з скла – скляні панелі, які служать не тільки для захисту стін, але і для їх декорування. Скіналі підбираються індивідуально під певний дизайн, і ці елементи можна підібрати під будь-який тип кухонних меблів. Скіналі для кухні можуть бути як гладкими, так і рельєфними.

Замовити якісні скляні панелі за вигідною ціною можна в компанії «STANDART», за адресою: kbstandart.com.ua/2016/07/10/skinali. Найлегше оформляти замовлення у телефонному режимі. Номери телефонів розташовані на головній сторінці сайту компанії «STANDART».

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*