Як вибрати міжкімнатні двері - Блог про Львів

Як вибрати міжкімнатні двері

міжкімнатні двері

Чи знали Ви, що Ваш дім може вплинути на Ваше самопочуття? Якщо інтер’єр радує, то і втома зникає одразу, як тількт переступаєте поріг дому. Першими в домі Вас зустрічають двері. А вибір міжкімнатних дверей є завершальним етапом ремонту. То на що ж звернути увагу у першу чергу?

До речі, можете зайти на сайт https://ladnidveri.com.ua/mezhkomnatnie-dveri/, де досить просто вибрати варіант міжкімнатних дверей для своєї оселі за стилем, кольором, розміром пройомів, а також за бюджетом. Там же ж можна і замовити виготовлення і встановлення дверей.

Виберіть матеріал

Матеріал Ваших дверей повинен відповідати естетиці вашого будинку. Вибирайте зі скляних дверей, ламінованих дверей або з масиву дерева. Розгляньте скляні двері для сонячної ванни, тоді як повністю зашиті двері найкраще підходять для спальні та ванної кімнати.

Не помиліться в кольорі

Підберіть колір, який буде вписуватися в декор у певній кімнаті. Нейтральний відтінок , який пов’язаний з підлогою, зробить міжкімнатні двері відповідними стилю Вашого будинку.

Деякі люди віддають перевагу більш сміливим і яскравим кольорам або ж білим дверям, які пасують майже до всіх інтер’єрів.

Типи міжкімнатних дверей

  1. Суцільні двері. Мають дуже рівну поверхню без молдингів та орнаментів. Вони мають найпростіший і найдешевший тип конструкції, що робить їх дуже популярними. Двері, як правило, продаються у твердому вигляді, але можуть бути доступні і у полегшеній порожнистій формі. І мати два шари тонкого дерева з картонною серцевиною. Суцільні двері можуть вписатися в дизайн кожної квартири. Ви також можете використовувати їх для виготовлення прихованих дверей.
  2. Панельні двері. Розділені на різні панелі холдингом чи фрезеруванням. Ці панелі можуть бути вертикальними або горизонтальними. Вони також можуть продаватися зі скляними вставками. Перш ніж робити покупку, переконайтеся, що скляні секції добре встановлені та з’єднані.
  3. Французькі двері. Французькі двері додають Вашому дизайну класичного вигляду. Вони виготовляються зі скляними панелями, які заповнюють більшу частину дверного полотна. Вони в основному розглядаються для зовнішніх дверей, але мають великий вплив і зсередини. Французькі двері забезпечують візуальний зв’язок між двома просторами і при цьому забезпечують приватність. Вони популярні в класичному стилі приміщень, а також підходять для сучасного дизайну.
  4. Скляні двері. Якщо Ви будуєте будинок з відкритим простором, скляні двері повинні бути Вашим способом чіткого розмежування. Вони бувають різних форм, залежно від Ваших специфікацій. Ви можете мати повністю скляні двері або поєднувати їх з іншими матеріалами, такими як метал та дерево. Вони бувають розсувними або розпашними, вибір залежить від розміру приміщення.
  5. Приховані двері. В останні роки набувають шаленої популярності. Назва логічна, оскільки це двері без видимої лиштви і завіс. Монтуються в один рівень з стіною, і якщо кольори співпадають, то двері практично непомітні.

А як щодо рейтингу звуку дверей?

Міжкімнатні двері мають клас передачі звуку (STC). Коли індекс STC високий, це означає, що через двері проходить менше звуку. 25 знаходиться на нижньому кінці шкали STC. Через ці двері можна почути звичайну мову. 40 знаходиться посередині. Всі, що перевищують 60 одиниць, є майже звукоізоляційними.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*