Яка користь pole dance для здоров’я? - Блог про Львів

Яка користь pole dance для здоров’я?

pole dance

Чи знали Ви, що від 2016 року танці на жердині є міжнародно визнаним видом спорту? Тому спокійно можете розглядати заняття з pole dance як заміну фітнесу. Вам цікаво, яка користь цього виду танцю для здоров’я?

1. Танець зменшує стрес

Танці на жердині – це спорт. І якщо Ви раніше займалися яким-небудь видом спорту, тоді Ви знаєте, що це чудовий спосіб “випустити пару”. Поки Ви наполегливо працюєте над своїми рухами, Ви випустите ендорфіни та вирівняєте свій адреналін. Крім того, Ви чудово проведете час і, можливо, навіть посмієтесь з іншими танцюристами на жердинах. Як результат, Ви відчуєте, як стрес зникає. До речі, у Києві записатися на заняття з pole dance можна у школі танцю “Каліпсо”: https://studio-kalipso.com/. У Львові теж є подібні школи.

2. Ви станете гнучкішими

Рухаючись вгору і вниз по жердині, потрібно багато напруженої праці та наполегливості. Але врешті-решт все це буде того варте. Після таких занять Ви зрозумієте, що набагато гнучкіші, ніж були раніше. Це не тільки полегшить щоденні болі, але й зменшить шанс отримати травму в майбутньому.

3. Ви будете краще спати

У наш час у багатьох людей виникають проблеми із засинанням. Ми занадто сидячі, відчуваємо стрес від нашого напруженого життя і постійно працюємо на своїх телефонах. Танець на жердині може дати Вам хороше тренування і втомити не тільки фізично, але і потренувати морально.

Також читайте:   Як перетворити святкову сукню на щоденну

4. Це може тонізувати ваше тіло

Ви прагнете мати ідеальне тіло, але у тренажерному залі Вам нудно? Тоді Вам буде корисно дізнатися, що вправи на жердині можуть допомогти швидко привести організм у тонус. Це означає, що Ви можете зміцнити руки, прес, стегна, сідниці та ноги. Це ідеально, якщо Ви любите природні варіанти і не хочете вдаватися до пластичної хірургії, щоб отримати своє ідеальне тіло.

5. Це зробить Вас більш злагодженими

Знову ж таки, потрібно багато працювати, щоб підніматися і опускатися по жердині. Якщо Ви зазвичай дуже незграбні, кілька виходів на жердину допоможуть Вам навчитися краще знати своє тіло.

Як бачите, танці на жердині – це не лише для екзотичних танцюристів. Незалежно від того, студентка Ви чи мама 5 дітей, навчитися танцювати на жердині може бути тільки корисно. Ви не тільки можете отримати чудову форму, але і навчитесь більше любити своє тіло. Це безпрограшна ситуація!

За допомогу у підготовці матеріалів для статті висловлюю подяку тренерам школи танцю studio-kalipso.com.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*