ЕКО – шанс стати батьками доступний для всіх - Блог про Львів

ЕКО – шанс стати батьками доступний для всіх

ЕКО - шанс стати батьками доступний для всіх

У світі безпліддя запліднення in vitro (ЕКО) часто розглядається як “остання зупинка” на шляху лікування безпліддя. Більшість людей не усвідомлюють, що ЕКО може бути першим і найуспішнішим варіантом для багатьох пар, які борються з безпліддям або для яких традиційне зачаття та вагітність не є можливими.

Переваги запліднення in vitro (ЕКО)

  1. ЕКО працює там, де інші методи лікування безпліддя не дають результатів. У деяких випадках пацієнти перед тим, як прибути в клініку репродуктивної медицини, проходять низку методів лікування безпліддя: ліки, внутрішньоутробне запліднення тощо. Однак існують певні діагнози безпліддя, які змусять лікаря рекомендувати ЕКО з самого початку, щоб ви не витрачали час і гроші на лікування безпліддя, яке з меншою ймовірністю допоможе. Сюди входять діагнози безпліддя, такі як закупорені маткові труби, важкий фактор чоловічого безпліддя, зменшення запасів яєчників та/або похилий вік матері (як правило, будь-яка жінка старше 38 років).
  2. ЕКО може користуватися кожен. Запліднення in vitro не обмежується матір’ю дитини, воно також може використовуватися сурогатними носіями, щоб інші люди могли стати батьками та брати участь у вагітності та пологах. Сюди входять одностатеві пари, жінки, які фізично не можуть виносити дитину доношеною або самотні жінки. Кожен може звернутися до клініки репродуктивної медицини Надія в Одесі, яка здатна забезпечити високу ефективність на всіх етапах ЕКО.
  3. Ви можете використовувати донорські яйцеклітини та/або сперму. Бувають випадки, коли фахівець з фертильності може рекомендувати використовувати донорські яйцеклітини та/або сперму. У цих випадках яйцеклітину можна запліднювати вручну в клініці, а отриманий життєздатний ембріон можна використовувати для ЕКО, що збільшує ваші шанси завагітніти вперше чи вдруге.
  4. Ви контролюєте час. Пацієнти, орієнтовані на свою кар’єру, або які можуть мати унікальну життєву ситуацію, яка впливає на те, коли вони хочуть, щоб народилася їхня дитина, виявлять, що ЕКО приносить їм користь, надаючи їм більш загальний контроль. Яйцеклітини або ембріони можна кріоконсервувати для подальшого використання. Потім ви можете вибрати період часу, коли ви хочете завагітніти – або коли ви хочете, щоб ваша дитина народилася – відлічуючи назад, щоб визначити найкращий час для продовження ЕКО.
  5. Збільште свої шанси народити здорову дитину. Генетичний скринінг – це потужна технологія, яка допомагає забезпечити народження вашої дитини здоровою. Використовуючи генетичний скринінг – так званий доімплантаційний генетичний тест – ви можете переконатись, що плоди, що використовуються під час ЕКО, не мають відомих генетичних маркерів. Вони можуть бути пов’язані із небезпечними для життя захворюваннями, такими як муковісцидоз, синдром Дауна, серповидноклітинна анемія та хвороба Тей Сакса. Тести не проводяться довільно, а скоріше, якщо мати та / або батько позитивно тестуються на ці захворювання або якщо в сімейній історії є серйозні генетично пов’язані захворювання.
  6. Зменшіть шанс викидня. Найпоширенішою причиною викидня є генетичні відхилення, через які організм перериває вагітність природним шляхом. Використовуючи доімплантаційний генетичний тест для визначення генетичної життєздатності ембріона заздалегідь, матері мають більше шансів насолодитися здоровою вагітністю і виносити дитину доношеною.
  7. Збільште свої шанси на зачаття. ЕКО має найвищий показник успішності серед усіх інших способів репродуктивної допомоги. За необхідності можна використовувати кілька циклів, щоб збільшити шанси жінки на запліднення, здорову вагітність та живонародження.
Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*