Катерина Маціюк: «Галицька здоба» мене приємно вразила

Маціюк
«Friend’s Futsal FEST 2021» у Луцьку запам’ятався не лише перемогою нашої команди, а й дівчиною, яка після кожного матчу у режимі LIVE спілкувалася з учасниками турніру.

Як виявилося пізніше, звати її Катерина Маціюк і працює вона у пресслужбі Асоціації футзалу Волинської області. У перерві між роботою, «Crazy Cat» (саме так її багато хто називає) поспілкувалася з пресслужбою ФК «Галицька здоба».

– Катю, розкажіть нашим читачам, чому саме Вас називають «Crazy Cat» і як давно працюєте в Асоціації футзалу Волинської області?

– Друзі привіт, працюю в Асоціації футзалу Волинської області близько двох років і отримую задоволення від своєї роботи. Називають мене по-різному: «Катя», «Катерина» і «Crazy Cat». Звідки взялося останнє досі невідомо, але мені подобається (сміється – авт.).

– Бачили Ви багато турнірів, не можу не запитати які враження залишилися від «Friend’s Futsal FEST 2021», за кого вболівали?

– Я вболіваю за всіх, часто хвилююся аби все пройшло на відмінно. Мене дуже порадувала ваша команда, приємно було поспілкуватися з футзалістами під час інтерв’ю і, зрештою, подивитися за грою «пекарів», адже раніше ми не були знайомі.

Також читайте:   Меми про марку "російський корабель йди..."

На турнірі «Friend’s Futsal FEST 2021» були представлені команди з різних ліг. Взагалі, приємно що наша асоціація турбується за команди, а саме щоб вони не простоювали влітку. Також на подібних баталіях ми знайомимося з Україною. Всі, хто приїжджає до нас, кажуть що тут круто, є класне приміщення й стараємося себе всіляко популяризувати.

– Жінки і футзал – це завжди цікаво: чи бували у вас цікаві випадки під час баталій, коли чоловіки з вами знайомилися, запрошували на каву тощо?

– Взагалі моя футзальна історія розпочалася з мого чоловіка, він колись займався футболом, зараз має свою команду «Новатор». Я, як дружина футболіста, вирішила не страждати що його постійно немає вдома, а почала всіляко його підтримувати пішовши на роботу в місцеву асоціацію. Моя фішка – це відеоінтерв’ю.

Щодо уваги, то вона була завжди. Бували випадки що мене пригощали кавою, запрошували на вечерю, але всі добре знають що я заміжня жінка, то ж зараз у нас відносини більше як брат і сестра.

Ігор Воробій, пресслужба ФК «Галицька здоба»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*