Квіти чоловікам і жінкам – як вибрати букет? - Блог про Львів

Квіти чоловікам і жінкам – як вибрати букет?

Квіти чоловікам і жінкам – як вибрати букет?

Щоб замовити квіти для чоловіка чи жінки, потрібно враховувати їх вподобання та вподобання винуватців торжеств, якщо вони відомі. Важливо знати, що представники сильної половини не зрадіють нарцисам чи фіалкам. Тому варто не забувати про цей момент, і підібрати найбільш доцільний варіант також із врахуванням тематики свята.

Квіти жінкам

На відміну від чоловіків, дівчата будуть раді будь-яким букетам. Звичайно, потрібно підібрати подарунок, враховуючи тематику свята. Також бажано не забути про ще один нюанс – такий презент повинен підходити тій жінці, котрій він вручатиметься.

  • Для мами, яку хочеться оточити увагою, ніжністю, піклуванням підійде універсальний букет – троянди червоного кольору, які символізують повагу, вдячність, щиру любов до близької людини. Не варто обмежуватись одним чи трьома бутонами – чим їх більше, тим зворушливішим буде такий подарунок, зроблений від всього серця.
  • Дружині, нареченій, чи коханій дівчині також потрібно дарувати найкращі квіти. Підійде розкішний і ароматний букет півоній, лілій, чи більш витончених орхідей. Ці квіти символізують ніжність, теплі почуття і незайманість.
  • Для близької подруги можна замовити яскравих відтінків польові рослини – ромашки чи соняхи. Таким презентом найкраще продемонструвати щирі і теплі дружні почуття.

Квіти чоловікам

Щоб дійсно зробити представнику сильної статі цінний і приємний подарунок у вигляді квітів, потрібно притримуватись певних правил.

  • Стосовно кількості бутонів – буде достатньо 5-7 квіток, більше не потрібно.
  • Батькові чи чоловікові підійдуть гладіолуси оранжевого чи бордового відтінку, якими можна проявити вдячність за підтримку і піклування. Справити враження можуть троянди незвичайних відтінків – сині чи фіолетові.
  • Велике значення має форма і спосіб вручення презенту.
  • Не варто використовувати прикраси. Достатньо замовити букет, наприклад, із фіолетових айстр, який буде свідчити про повагу, а хризантеми здатні розповісти про безкорисне кохання і ніжні почуття. Такі композиції зазвичай прикрашають тільки невеликою кількістю зелені.

Замовити будь-які квіткові композиції можна в інтернет-магазині доставки квітів UFL. Для цього не потрібно їхати в салон, довго підбирати потрібний варіант. Достатньо ознайомитись із запропонованими зразками в каталозі, та зробити замовлення в будь-який зручний час.

Такий спосіб придбання квіткового презенту до будь-якого свята – це можливість не витрачати зайвий час, і організувати швидку і комфортну доставку букета близькій людині в потрібне місце із врученням в найбільш зручний момент.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Оксана 22.09.2021 пише:

    Не завжди дарять квіти жінкам, а ви про чоловіків ще й пишите.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*