Плануєте стати батьками – запишіться на консультацію найкращих репродуктологів Києва до “Медичного центру ІГР”

вагітність

Безпліддя сьогодні – не вирок. Це тимчасове порушення фертильності, діагноз, який успішно лікується за допомогою сучасних методів і технологій. Послуги репродуктивної медицини пропонує різні способи лікування порушень фертильності, які були невиліковними ще 10-15 років тому. Сьогодні в клініках ЕКО, в тому числі в “Медичному центрі ІГР”, безпліддя успішно лікується.

Головне – вчасно звернутися до лікаря, який визначить причини порушень фертильності, підбере оптимальний метод лікування.

Чим займається лікар-репродуктолог Інституту Генетики Репродукції у Києві?

ЕКО (ЕКЗ) від найкращих лікарів репродуктологів України та КиєваВ сферу інтересів лікаря-репродуктолога входить діагностика і лікування безпліддя, інших проблем, пов’язаних з роботою органів репродуктивної системи чоловіка і жінки. Покликання лікаря – знайти для кожної безплідної пари індивідуальний шлях вирішення проблеми, відновити фертильність щадними способами і домогтися настання вагітності максимально швидко.

Шляхів вирішення проблеми може бути безліч. Під час первинної консультації лікар проводить збір анамнезу. Пацієнти докладніше розповідають свою історію хвороби, повинні оголосити результати обстежень і аналізів. Лікар робить перші припущення щодо можливих причин безпліддя і складає індивідуальну схему обстеження.

В “Медичному центрі ІГР” працюють провідні репродуктологи Києва та України. Ми спеціалізуємося на діагностиці та терапії чоловічого і жіночого безпліддя. Ви можете звернутися до фахівців клініки і отримати якісну медичну допомогу.

Діагностика і лікування безпліддя в медичному центрі

Всі без винятку пацієнти, які зібралися в клініку, проходять комплексне обстеження, за результатами якого складається програма лікування. Лікар вивчає результати аналізів, інструментальної діагностики, інформацію про раніше проведені стимуляції, протоколи ЕКО (якщо такі проводилися).

Обстеження проходять обидва партнера, чоловічий фактор безпліддя зустрічається також часто як і жіночий. Досить часто дуже складно дати відповідь на питання, чому не наступає вагітність. У деяких випадках проводяться додаткові обстеження, консультації вузьких фахівців.

Також читайте:   «От і настав сезон цитрусових» або «Свято наближається»

Клініка IGR – це потужна матеріально-технічна база, найсучасніше обладнання, передові технології лікування. Ви можете пройти повне обстеження в рамках однієї клініки в зручний час.

Не варто шукати відповіді на питання, що цікавлять в інтернеті, у знайомих. В такому випадку може сформуватися неправильна думка про діагностику і лікування безпліддя. На ранніх стадіях порушення фертильності лікуються з ефективністю до 95%. Не варто відкладати візит до лікаря в довгий ящик. Наші професіонали допоможуть швидко відновити здатність до народження потомства.

Переваги лікування порушень фертильності у репродуктологов клініки IGR

Безплідні пари – особлива категорія пацієнтів. До них потрібен особливий підхід, в тому числі психологічний. Репродуктолог в таких випадках не тільки обстежує і дає настанови, складає програму лікування, а також заспокоює, задає правильний психологічний настрій і дає установку на гарні результати лікування.

У медичному центрі IGR репродуктологи використовують передові технології лікування, в тому числі екстракорпоральне запліднення. Не завжди вагітність наступає з першої спроби. У деяких випадках може знадобитися кілька протоколів штучного запліднення. Ми готові допомогти кожній бездітній парі реалізувати репродуктивну функцію.

Зверніться до репродуктолога до клініки якомога швидше, якщо:

  • не вдається встановити першопричини безпліддя;
  • у Вас було кілька невдалих спроб ЕКО, викиднів або завмерлих вагітностей в анамнезі;
  • у близьких родичів діагностовано важкі генетичні патології і пороки розвитку;
  • порушення менструального циклу або інші проблеми в роботі органів репродуктивної системи.

Ми зробимо все можливе, щоб візит до клініки був продуктивним і максимально комфортним для кожного пацієнта.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*