Реалії масової вакцинації - Блог про Львів

Реалії масової вакцинації

Вакцинація

Вакцинація!

Як відомо, нещодавно у засобах масової інформації з’явилася звістка, що відтепер записатися на вакцинацію від “Covid-19” можна лише через особистий кабінет “HeLsi”. У додатку “Дія” така можливість відтепер відсутня.

Що ж ми спробували.

І так, що ж на справді дає запис через Helsi me. Прийшов за 20 хвилин до відкриття. Там черга. Людей 25-30. ( це можна побачити на фото, яке я поставив на головну сторінку).

Підходиш ближче до дверей, а там окрема черга серед тих, хто записаний через Helsi. Так що несильно великі зміни в порівняні з минулими етапами.

А тепер поговоримо про плюси: Якщо порівняти з 4 етапом (де брали 5 людей з живої черги і 5 людей запису і байдуже на який час.)=> То тепер виходить 2 координатора і 1 з них зачитує список (Прізвище, ім’я), згідно запису по Helsi. У першу чергу забирають тих, хто по запису, а потім із живої черги. Висновок: Центри вакцинації або отримали трохи на горіхи, або нарешті змогли більш менш організувати роботу. І як на диво, обійшлось без конфліктів, суперечок.

Також читайте:   Як прожити довше?

Helsi.me – при можливості записуйтесь через сайт, не забувайте паспорт і мобілку, і найголовніше – не запізнюйтесь. Якщо ви записались і прийшли вчасно, в черзі ви проведете максимум 15 хвилин.

Автор статті: ARMIKRON.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*