Сантехніка у сучасній ванній кімнаті: що вартує оновити? - Блог про Львів

Сантехніка у сучасній ванній кімнаті: що вартує оновити?

сучасна ванна кімната

Коли Ви робите ремонт у квартирі чи будинку, ванна кімната повинна бути одним із перших місць, які слід оновити. Модернізація сантехніки у ванній – це важливий спосіб покращити цей простір, забезпечуючи при цьому Ваш будинок сучасним та максимально енергоефективним обладнанням.

Існує безліч дивовижних способів перетворити ванну кімнату на улюблену у квартирі. Від плитки на стінах та підлозі до різних душових насадок для душу, у Вас є безліч модних функцій та сантехнічних приладів на вибір. То що ж варто розглянути до покупки під час наступного ремонту ванної кімнати? Зараз зручно, тому що можна замовити сантехніку в Інтернет-магазині, головне точно знати, що хочеш.

Тропічний (дощовий) душ

Ваш душ – це те, що надає Вам енергію вранці, і місце, де Ви можете змити денні турботи. Душова стійка – ідеальне розкішне оновлення, яке не займає багато простору. У вас буде на вибір багато різних стилів та безліч аксесуарів. Наприклад, душова колона haiba milano зі зімішувачем. Модернізація душової кабіни – це простий і легкий спосіб підвищити якість душових кабін та час, проведений у ванній.

Інсталяція замість звичного унітазу

Економить простір та тішить око. Не потрібно мити бачок, що теж потішить господиню.

інсталяція

Водозберігаючий туалет

Це 21 століття, і ми всі повинні зіграти свою роль, щоб зменшити споживання енергії та води. Якщо Вашому туалету вже більше 10 років і Ви плануєте переобладнати ванну, то варто подумати про модернізацію туалету до економії води. Сучасні туалети дозволяють економити до 140000 літрів води на домогосподарство на рік, що є великою підмогою для планети та щомісячного рахунку за воду.

Також читайте:   Покривала для кожної пори року – як обрати

Туалетне сидіння, яке опускається самостійно і тихо

Прокидалися вночі хоч один раз, тому що хтось вдома ляснув унітазом? Тоді здається, що вам потрібно нове сидіння унітазу. Воно має пружинні петлі, щоб уникнути надмірної гучності при закритті. До недавнього часу ця геніальна ідея була доступна лише на пластикових сидіннях, але зараз навіть дерев’яні сидіння мають цю функцію.

Гідромасажна ванна

Це чудове доповнення до ванної кімнати для романтичного вечора або чудова економія часу, коли Вам потрібно купати всіх своїх дітей одночасно! Це ідеальне оновлення для творчості, оскільки є безліч варіантів ванн на вибір, і безліч додаткових функцій, які Ви можете додати – наприклад, струмені та бульбашки.

гідромасажна ванна

Гігієнічний душ

Це сучасне оновлення Ванної кімнати, і на відміну від біде не забирає простору у кімнаті і не додає господині ще один пристрій для миття. Та це супер зручний девайс для щоденної гігієни, особливо для жінок у критичні дні, коли гігієна відбувається по декілька разів на день. Для сімей з дітьми це також знахідка, коли привчаєш дитину до туалету і бувають промахи, помити дитину з гігієнічним душом дуже просто.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*