Що покласти у свій перший набір для риболовлі - поради від Golden Catch

Що покласти у свій перший набір для риболовлі: поради для початківців від Golden Catch

риболовля

Можливо, риболовля ще не є Вашим захопленням, але Ви плануєте рибалити через день цього літа, але Ви не впевнені, з чого почати, щоб познайомитися із вибраним видом спорту? Нема проблем. Слідуйте порадам Golden Catch щодо найнеобхідніших предметів, які варто додати до набору початківців, і це допоможе зробити Вашу першу риболовлю успішною.

    Golden Catch

  1. Набір вудки та котушки. Замість того, щоб загубитися у широкому асортименті вудок на ринку, шукайте вудку та спінінг-котушку середньої потужності. Це хороша основа, щоб зловити форель чи коропа, а якщо мета риболовлі обмежена перебуванням на березі з дітьми, Вам потрібна ультралегка модель. Раджу звернути увагу на рибальські снасті торгової марки голден кетч, яка полюбилась рибалками за її якість, надійність, довговічність, а також дизайн.
  2. Приманки. Після того, як Ви виберете вудку чи спінінг, переходьте до приманок. Остерігайтеся важких приманок. Почніть із гнучких різнокольорових приманок різної форми та розмірів, змінюйте приманки під час риболовлі та запам’ятайте, що найкраще працює.
  3. Практичні інструменти та приладдя. Так само, як тесляр, сантехнік або електрик, рибалка завжди повинен мати під рукою свої інструменти. Хороший ніж для чистки улову, а також для розрізання волосіні, пара плоскогубців для впертих гачків, сачок для витягання важкої риби до того, як вона утече з гачка, або просто зловити пляшку, що впала за борт, кошик для риби, рушник, засіб для відлякування комах та коробка, повна черв’яків чи приманки.
  4. Захисний одяг для риболовлі. Плануйте заздалегідь: риболовецькі поїздки, які відбуваються під палючим сонцем або невеликим дощем, досить погані для тривалого перебування на вулиці. Комарі та інші комахи також можуть заважати рибалці, навіть коли Ви перебуваєте посеред озера, добре сидячи у своєму човні.

    одяг для рибалки

    Не забудьте доповнити свій новий рибальський гардероб широкополою шапкою або шапкою з москітною сіткою, дихаючими светрами чи сорочками з довгими рукавами, дощовою курткою, гумовими чобітьми і навіть захисними штанами, якщо Ви перетинаєте лісисту місцевість, щоб дістатися до озера або річки – Ви ж не хочете брати з собою кліща додому. Придбайте куртку, спеціально розроблену для риболовлі, щоб Ви могли зберігати свої приманки та насолоджуватися кращою свободою пересування.

  5. Стілець. Час на рибалці може затягнутися. Можливо, непогано взяти з собою переносне рибальське сидіння, щоб підняти рівень комфорту, особливо якщо Ви страждаєте від болю в спині.
  6. Чохол для вудки. Жорсткий чохол з ремінцем дозволить безпечно носити вудку Golden Catch https://greenfish.com.ua/golden-catch/ та продовжити термін її служби. Виберіть міцний нейлоновий капрон чи простий у догляді нейлон.
  7. Коробка для снастей. Для того, щоб упорядкувати свої інструменти, аксесуари та приманки, Ви, безсумнівно, захочете зберігати їх у окремій коробці для снастей. Відверто кажучи, ніхто не хоче виявити зачеплений гачок в автокріслі чи дорогоцінні приманки, розкидані на дні човна. Щоб зберігати все в одному місці, коробка для снастей – це важливий аксесуар у гарному базовому наборі для риболовлі. Досить, щоб Ви почувались досвідченим рибалкою, у якого вже є маса “довгих” історій, щоб розповісти!

За допомогу у підготовці матеріалів статті висловлюю подяку представниками бренду риболовецьких снастей Голден Кетч/Golden Catch.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*