Воробус вакцинувався. Самопочуття у перші дні - Блог про Львів

Воробус вакцинувався. Самопочуття у перші дні

Модерна

Гаряча тема сьогодення – вакцинація від клятого коронавірусу, який так і не дає нам усім спокою вже два роки. Якщо чесно, мені набридло сидіти постійно вдома, розбалували мене Європою, то ж заради цього я й намагаюся зробити собі сертифікат вакцинації.

Хоча, читаючи останні новини від наших лікарів, розумію, що восени знову можливий спалах «ковіду» (штампу «Дельта») й кажуть, що «прививки», які роблять зараз людям мають у певній мірі допомогти.

Про те, як я записувався на щеплення я вже писав вчора, а сьогодні видаю у світ обіцяний пост про моє самопочуття. Минуло більше доби, а, отже, який зараз стан?

Вже сьогодні зранку почуваюся більш-менш нормально. А ось у перший день та й, зрештою, ще вчора було не дуже.

Далі більш детальніше.

Отже, як тільки мене вкололи в голові було мутно. Але, такий стан тривав приблизно хвилини зо дві. Я вже зараз думаю, що це можливо панічний страх. До речі, як кололи вакцину в руку, то я навіть не відчув втручання. Далі я попив водички, вийшов з мене піт і я пішов додому.

Приїхав до хати й одразу ж почала відчуватися слабість. Таке враження, що я заразився вірусом і мене він якраз атакує. Хотів посидіти за комп’ютером, але зрозумів, що треба лягати спати. Поспав близько години й відчув, що хочу пити та їсти. Аби наші читачі розуміли, що від «модерни» дуже хочеться пити та їсти. Я такого не пригадую аби вночі їв тричі. Ось тобі й вакцина.

Також читайте:   Масовий пробіг та обливання водою на День незалежності

Біль у руці. Спершу її не було, але вже ближче до середини другого дня вона почала відчуватися. Сьогодні вже краще, а ось вчора я не міг підняти руку до гори. Уявіть собі якби я вколов вакцину на праву руку. Не зміг би навіть надрукувати цього посту.

Скільки буде біль у руці я точно не знаю.

Температура тіла

Як тільки вколов вакцину, одразу ж після приходу додому й з інтервалом у дві години вимірював температуру. Підвищеної не було. Хоча, мене попереджували про 38 і більше. Як який організм бореться із вірусом.

У Воробуса ж було 35.8, 36.1, зараз 36.8.

Що ще? Помітив, що у перший день після щеплення необхідно обмежити фізичні навантаження. Переїхався на велосипеді хвилин зо десять і відчув втому. І ніби вагонів не розвантажував, але втома є.

Побачимо як буду почуватися через два дні. Кажуть люди, що має все минути.

Особисто я раджу багато пити (не горілки чи пива), їсти в одну й ту ж годину й багато та перші дні не перевантажувати організм.

«Хочу жити», або як Воробус переносить зроблене щеплення.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*