Як iPhone допомагає схуднути? - Блог про Львів

Як iPhone допомагає схуднути?

Як iPhone допомагає схуднути?

Піти в зал і записатися на тренування до індивідуального тренера, купити гайд у іменитого фітнес-блогера, перейти на правильне харчування, відмовитися від мучного та солодкого – всі ці радикальні методи хороші, але можна ж використовувати те, що завжди під рукою в повну міць і отримати не гірший результат.

Мова піде про незамінного помічника у будь-яких ситуаціях – iPhone XS. Звичайно, це не всесвітня змова розробників Apple і наявність «яблука» в кишені ніяк особливо не допоможе, але набір правильних порад та використання їх на практиці допоможуть безкоштовно отримати фігуру мрії.

Почніть правильно використовувати iPhone XS і побачите мінус на вагах

Розробники айфон хс бу надали все необхідне, щоб кожен користувач зміг схуднути або просто підтягти своє тіло. Спробуйте слідувати простим правилам:

  • Нотатки – зручний спосіб фіксувати параметри і відслідковувати динаміку змін. Також тут Ви зможете складати тренування, описувати враження від нової програми.
  • Нагадування – помічник для тих, хто згадує про майбутнього тренування занадто пізно. Поставте нагадування про кожне заняття або, наприклад, на кожен день, щоб зробити розминку, випити склянку води або пройтися 1 000 кроків.
  • Instagram – підпишіться на фітнес-блогерів, які публікують безкоштовні заняття і діляться теорією. Так Ви зможете складати програми для себе навіть без допомоги тренера.
  • Камера – робіть фото свого тіла час від часу, щоб наочно відслідковувати прогрес. Корисна звичка – фоткати кожен прийом їжі і в кінці дня дивитися, що Ви сьогодні з’їли і, можливо, змінювати раціон на наступний день.
  • FatSecret – зручний додаток в iPhone для відстеження калорій. Завжди здається, що одна цукерка нічого не змінить, проте іноді вона може значно підвищити калораж і загнати Вас в профіцит калорій.
  • Здоров’я – універсальний додаток для кожного, хто займається спортом. Тут можна відстежувати кількість кроків, читати рекомендації, дивитися основні показники здоров’я і навіть стежити за якістю сну.

Як бачите, при правильному підході звичайний смартфон перетворюється в інструмент схуднення і досягнення фітнес-цілей.

iPhone XR

iPhone XR – ідеальний помічник кожного спортсмена?

Безумовно, так, тому що ця модель має оптимальні розміри і функціональні можливості. Якщо Ваш фокус спрямований на тренування, то iPhone XR – саме практичне рішення. Чи зможете легко відстежувати свої показники, складати програми і навіть ділитися результатами з друзями в соціальних мережах – сучасна камера дозволить це зробити у хорошій якості.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*