Як можна застосувати полікарбонат на дачі? - Блог про Львів

Як можна застосувати полікарбонат на дачі?

полікарбонат на дачі

У часи тотального дефіциту українці вимушені були проходити щорічний «тест-драйв» на кмітливість, адже якісних матеріалів для облаштування теплиць та парканів майже не було. Поява полікарбонату стала своєрідною революцією та значно розширила можливості.

Якщо Ви хочете полікарбонат купити Львів виправдає всі очікування. На ринку представлена не тільки продукція зарубіжних брендів, але й відомих вітчизняних виробників.

10 актуальних ідей використання полікарбонату

Інноваційний термопластик широко використовується для зведення найрізноманітніших об’єктів:

  1. оранжерей
  2. теплиць
  3. зимових садів
  4. парників
  5. навісів (над авто, пісочницею, обідньою зоною, басейном)
  6. парканів і огорож
  7. альтанок
  8. літнього душу
  9. ігрових будиночків
  10. купелі після бані

Звичайно ж, цим перелік актуальних варіантів не обмежується. При бажанні кожний зможе підібрати власне рішення, адже полікарбонат – витривалий і універсальний матеріал. Він може експлуатуватися при великих морозах та в спеку, резистентний до вологи та впливу хімічних речовин. Теплиця або парник з полікарбонату приємно здивують Вас високими теплоізоляційними характеристиками.

Принципово важливим є вибіркова пропускна здатність поверхні, що гарантує захист від згубного ультрафіолету. При цьому до теплиці потрапляє до 90% світла. На відміну від теплиць з ПВХ плівки, термін експлуатації полікарбонатних споруд вимірюється десятиліттями. Висока гнучкість листів робить можливим облаштування об’єктів заокругленої форми.

Як вибрати полікарбонат?

В каталозі Інтернет-магазину «Сотекс Трейд» представлені листи двох видів – монолітного та стільникового. Монолітні листи мають однорідну структуру, а також – більшу вагу. Це вдалий вибір для зведення огорож будь-якого типу – від звичайного забору до нижньої частини альтанки.

Будова стільникового полікарбонату нагадує соти – між листами розташовано багато спеціальних перегородок, які надають листам жорсткості. Такий матеріал більш легкий та приваблює високими теплозберігаючими характеристиками. Листи більш гнучкі, тому застосовуються для створення навісів та арок.

Листи також можуть мати різну світлопровідність – від майже ідеально прозорих (пропускають до 90% світла) до матових. Прозорі рекомендуються для облаштування теплиць, матові – для зведення огорож і парканів.

При виборі полікарбонату радимо особливу увагу приділити вивченню поверхні. Вона повинна бути рівною, без видимих дефектів (подряпин чи бульбашок). Перед оформленням замовлення слід визначитися з параметрами листів – шириною та товщиною. Ознакою якісної продукції є наявність захисної плівки та цілісність упаковки, а також – всіх сертифікатів відповідності.

Автор статті: Старий пес.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*