Як почистити картридж? - Блог про Львів

Як почистити картридж?

Як почистити картридж?

Якщо у Вас вдома є принтер, то необхідність купувати картриджі виникає досить регулярно. Виробники радять купувати оригінальні одноразові картриджі щоразу, коли закінчилися чорнило. Однак, це досить дороге задоволення. Багато українців прагнуть заощадити і не витрачати на це гроші. Чи можна тут заощадити? Чи виправдано це? Давайте розбиратися.

Як заправляти картридж?

Перша думка, яка приходить в голову, коли принтер показує, що закінчилися якісь чорнила – це думка про повторну заправку. Адже це просто ємність для чорнила. Якщо чорнило закінчилися, то можна залити нові і не обтяжувати себе покупкою нових комплектуючих. Чи так це? Не зовсім. Заправити картридж заново досить складно, для цього треба шприцом заливати нові чорнило у спеціальний отвір. Це займає час, але не це найгірше. Проблема в тому, що очистити деталь від старих чорнил майже неможливо. Тому з кожною новою дозаправкою якість друку буде істотно знижуватися.

Очищення картриджа в домашніх умовах

Очистити комплектуючі самостійно неможливо. Якщо Ви заллєте туди воду, то це може привести до поломки принтера. Якщо надягнете на голку серветку, і спробуєте очистити ємність вручну, то великий ризик, що серветка залишиться всередині картриджа, і тоді Вам вже точно доведеться його міняти. Навіть якщо серветку вдасться дістати, все одно всередині залишаться ворсинки, які знизять якість друку.

Також читайте:   Інтернет зустрічі

СНПЧ

Я раджу щоразу купувати нові картриджі з чорнилом для принтера https://p.ua/ink-laser_cartridges/. Якщо фінансово це проблематично, тоді придивіться до альтернативних варіантів. Серед них покупка СНПЧ (системи безперервної подачі чорнил). Це об’єднані в одну систему ємності, з яких до фотоносіїв подаються рідкі чорнила. Економія на такому пристрої досягає десятикратного розміру. Це вигідно, але з СНПЧ Ви втрачаєте сервісне обслуговування в брендових магазинах. Варто відзначити, що фарба з СНПЧ нерідко випливає, що може привести до проблем із виробом. Ще один ризик – фарба буде регулярно застигати, через що Вам буде складно очистити і перезаправити навіть СНПЧ.

Де придбати картриджі для принтера в Україні?

Я раджу купувати картриджі для принтера, чорнила на СНПЧ і саму копіювальну техніку в профільних, спеціалізованих Інтернет-магазинах. Найбільший Інтернет-магазин такого профілю в Україні – це П.ЮА. У P.UA найширший асортимент і відмінний сервіс. Посилку з Вашим товаром Новою Поштою відправлять у будь-яку область України. Забрати її можна буде в найближчому відділенні Нової Пошти. Такі відділення зараз є у всіх обласних і районних центрах. Доступна кур’єрська доставка і накладені платежі.

картридж

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*