Як правильно підібрати набори для вишивання бісером і де їх придбати - Блог про Львів

Як правильно підібрати набори для вишивання бісером і де їх придбати

вишивання бісером

Якщо Ви давно хотіли долучитися до такого прекрасного й оригінального виду декоративно-прикладного мистецтва як вишивка картин бісером, то спочатку Вам потрібно обзавестися всіма необхідними для цього матеріалами, а також визначитися з малюнком, який Ви хотіли б відтворити. Якщо фантазія в цьому питанні нічого не підказує, можна скористатися спеціальними схемами, які значно спростять роботу над майбутнім шедевром.

Картина, вишита бісером і стеклярусом, виглядає неймовірно красиво й естетично. Такий художній предмет із легкістю прикрасить будь-яке приміщення, варто лише заздалегідь підібрати малюнок у такій колірній гамі, яка буде підходити до дизайну інтер’єру. Такі вироби не втрачають своєї популярності протягом багатьох років і завжди вражають уяву яскравими фарбами, незвичайною фактурою і благородним мерехтінням.

Щоб приступити до виконання, Ви можете придбати комплексний набір для вишивання бісером, в якому вже є все те, що Вам необхідно. Це значно спростить пошуки і зробить творчий процес ще більш приємним.

Що входить у стандартний набір для вишивання бісером

У стандартний комплект набору для вишивання бісером входить все те, що потрібно Вам у процесі роботи над обраною картиною. Найчастіше він включає в себе наступні складові:

  • основа для вишивки, що представляє собою міцний матеріал з нанесеною на нього схемою майбутньої картини і її зображенням;
  • відповідна тканина для виконання роботи – це може бути атлас, габардин або полотно;
  • нитки, які Ви будете використовувати в процесі роботи;
  • бісер або стеклярус тих кольорів, які вказані на схемі, з відповідним маркуванням для зручності використання;
  • голка або кілька штук, які призначені спеціально для нанизування крихітного бісеру;
  • при необхідності – додаткова фурнітура для обробки готової роботи, що визначається конкретним малюнком і типом вироби.

Набори від різних виробників можуть до певної міри відрізнятися, але в будь-якому випадку вони повинні містити якісні та зручні в застосуванні матеріали. Товари найвищої якості і в широкому асортименті малюнків і тематик Ви можете знайти у спеціалізованому Інтернет-магазині для рукоділля «Mnogonitok». Придбати вподобані товари Ви можете онлайн з доставкою по всій території України.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*