«Галицька здоба» у феєричному матчі здолала «in.IT» - Блог про Львів

«Галицька здоба» у феєричному матчі здолала «in.IT»

Галицька здоба

Протистояння двох аматорських команд зі Львова стало справжньою окрасою «Кубка Львівщини 2021». По-перше, на двох команди забили 14 (!) голів, а по-друге, наша команда зуміла вибороти третє місце на престижному передсезонному турнірі.

Але, все по-порядку.

«Галицька здоба» – «in.IT» – це завжди цікаво, а коли це ще й матч на «Кубку Львівщини», то інтерес підігрівається ще більше.

Розпочали цю гру команди без розвідки. Фактично вже у першій атаці «пекарі» забили. Це Станіслав Паньків підкараулив кіпера «in.IT» Ростислава Грицьківа й закинув «шкіряного» йому за шию – 1:0. Суперник відповів моментом від Буцика, але Олег дивом не влучив.

Минає ще дві хвилини й команди обмінюються однаковими моментами. Після ударів Нікіти Єлфімова та Богдана Стефанків «шкіряний» поцілував стійки.

На 8-й же хвилині «коуч» суперника Андрій Федюк вдався до радикальних дій, випустивши п’ятого польового гравця. Функції воротаря-ганяли виконував Олег Галамага, який до кінця гри дуже рідко сідав на лаву запасних. Як виявилося, ця тактика виправдала себе вже за 5 хвилин, коли зусилля своїх партнерів замкнув Роман Саприка – 1:1.

Проте, вже в наступній атаці спрацювала «франківська» зв’язка. Ігор Кушецький віддав, а Станіслав Паньків у буквальному сенсі цього слова увігнав «шкіряного» у сітку воріт – 2:1. А ще через дві хвилини завдяки голу від Владислава Сизика «пекарі» вели вже – 3:1.

«in.IT» і на далі грає з п’ятим польовим і за мить Олег Галамага влучає в штангу, а на 18-й хвилині Тарас Абрамчук знову скорочує відставання у рахунку до мінімуму.

Саме за мінімальної переваги ФК «Галицька здоба» команди й пішли на перерву.

Також читайте:   ЧС-2021. 1/4 фіналу. Іран – Казахстан – 2:3

Після коротенького відпочинку суперники влаштували справжнє шоу, яке так подобається гладачам. Так, гравці «in.IT» й на далі грали з п’ятим польовим, але й «пекарі» теж почали використовувати цю тактику в першу чергу через те, щоб потримати м’яч. Але, забили «червоно-жовті», коли якраз захищалися. Спершу Ігорю Кушецькому асистував Роман Москалик, а потім вже граючий тренер ФК «Галицька здоба» Сергій Тригубець відправив м’яч у незахищені ворота.

Все найцікавіше лише розпочиналося, адже суперник спробував зробити камбек. Андрій Федюк і Володимир Когут повертають інтригу в грі, скоротивши рахунок у зустрічі до мінімуму, але вона трималася лише дві хвилини. Ключовим епізодом в грі став класний гол від Сергія Тригубця, який він забив підсікнувши м’яч над воротарем і відбитий пенальті Антоном Денчуком при рахунку – 7:4 на нашу користь.

Після такого шоку гравці «in.IT» відійти так і не зуміли. Натомість Ігор Кушецький, Андрій Коваль і Богдан Стефанків свої спроби забити гол реалізували й, таким чином, встановили остаточний рахунок у грі – 10:4. «Бронза» наша!

ФК «Галицька здоба» – «in.IT» – 10:4 (3:2)

ФК «Галицька здоба»: Денчук – Стефанків, Сизик, Миколюк, Тригубець, Паньків, Кушецький, Янів, Коваль, Москалик.

«in.IT»: Грицьків, Кобрин, Буцик, Єлфімов, Саприка, Нідзельський, Писько, Абрамчук, Задорожний, Федюк, Галамага.

Голи: Паньків (1, 13), Сизик (15), Москалик (23, 33), Тригубець (27, 33), Кушецький (35), Коваль (39), Стефанків (40) – Саприка (13), Абрамчук (18), Федюк (29), Когут (31).

Кращі гравці за версією пресслужби: Ігор Кушецький – Тарас Амбрамчук.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*