Гель-лак: що потрібно знати - Блог про Львів

Гель-лак: що потрібно знати

гель-лак

Правильність вибору гель-лаку залишається незмінно важливим питанням як для самих майстрів манікюру, так і для дівчат, котрі роблять дизайн нігтів у домашніх умовах. Це дуже важливий етап, оскільки від якості вибраного матеріалу буде залежати кінцевий результат і те, наскільки він вийде хорошим.

Відразу варто згадати, що на якість манікюру впливає багато факторів, у тому числі: стійкість, нешкідливість, виробник, вартість і, власне, сама якість компонентів, які входять до складу гель-лаку. Професіонали нейл-індустрії рекомендують підходити до вибору усвідомлено та відповідально.

До того ж, не варто забувати, що, крім самого гель-лаку, не менш важливу роль відіграють інструменти для манікюру. Перед початком роботи в салоні або вдома важливо підібрати та запастися основними і деякими додатковими приладами у достатній кількості. Вони повинні володіти відмінною якістю.

Три головних правила при виборі гель-лаку

Існує досить великий асортимент гель-лаків. Серед усього цього розмаїття підібрати кращі варіанти іноді буває дуже складно. Досвідчені майстри вже визначилися зі своїми інструментами для роботи через достатню кількість проб і помилок. У майбутньому їм стає зрозуміло, які виробники і які марки краще використовувати в тих чи інших випадках. Для дівчат, які працюють у домашніх умовах, даний вибір трохи ускладнюється через відсутність досвіду.

гель-лак

Тому я пропоную розглянути три головних правила, на які варто орієнтуватися перед покупкою.

Також читайте:   Де знайти хороший чоловічий віск для волосся

Вартість

Варіанти лаків за мінімальними цінами відразу відсівайте. Якісний манікюр не вийде з матеріалами від невідомих брендів, вартість продукції яких найдешевша в магазині. Звертайте увагу на виробника. Товари від FOX, CANNI, MyNail і інші є відмінними та доволі бюджетними варіантами. Ціна може збільшитися у зв’язку з додатковими декоративними характеристиками гель-лаків. Тому не варто дивуватися, чому ціна за лак, який змінює колір і звичайний від однієї і тієї ж фірми, різниться.

Стійкість

Свою популярність манікюр за допомогою гель-лаку отримав завдяки гарній стійкості. Красиві нігті, якими можна хизуватися упродовж двох тижнів, – це мрія кожної дівчини. Сам же фактор стійкості покриття залежить від того, наскільки міцне буде зчеплення гель-лаку з нігтьовою пластиною. На цю ж умову впливає і марка матеріалу. Виробник КОДІ відмінно себе зарекомендував у нейл-індустрії, показавши всьому світу свої переваги в колірній палітрі та характеристиках продукції.

Зняття покриття

Завдяки своєму багаторічному досвіду майстри манікюру навчилися передбачати, яке покриття зніметься легко та швидко, а з яким потрібно буде трохи поморочитися. Гель-лаки від Shellac CND ідеальні для легкого зняття. Саме тому їх відносять до категорії дорогих матеріалів. Проте свої відмінні якості продукція довела вже давно, за що і отримала велику популярність і затребуваність.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*