«Кубок Львівщини 2021». «Галицька здоба» побореться за третє місце - Блог про Львів

«Кубок Львівщини 2021». «Галицька здоба» побореться за третє місце

Станіслав Паньків

У другому своєму матчі вже традиційного, а тепер дванадцятого за ліком турніру «Кубок Львівщини 2021» наша команда зустрілася з командою з Хмельниччини «Славутою». Забігаючи наперед зазначимо, що «вікторію» у цій грі вдалося здобути нашій команді. Проте, зробити це було не так вже й легко. Суперник теж старався й протистояння Львова та Хмельницького стало справжньою окрасою турніру.

До гри підопічних Сергія Тригубця задовольняла нічия, а ось команді зі Славути треба було лише перемагати аби поборотися за третє місце на турнірі.

З перших хвилин гри команди не стали відсиджуватися в обороні, а влаштували відкритий футзал, який так подобається глядачам. Вже на 2-й хвилині міг забивати Владислав Козачок, але лише декількох сантиметрів бракувало цьому гравцю аби відкрити рахунок у зустрічі. «Славута» відповіла моментом від Вадима Денсисюка, але кіпер ФК «Галицька здоба» Антон Денчук був на місці.

Все змінилося на 9-й хвилині гри, коли після затяжної атаки номінальних гостей відзначився Віталій Рябоконь. Проте, радість команди з Хмельниччини була не тривалою. Не встигла стрілка годинника зробити повний оберт, як Ігор Кушецький рахунок зрівняв. А ближче до завершення першої половини зустрічі «пекарі» й взагалі вийшли вперед. Це Олександр Тихонець зіграв рукою у своїй штрафній, заробив вилучення, а пенальті вдало реалізував Станіслав Паньків.

Також читайте:   Критерії вибору стероїдів

Після відпочинку на майданчику палацу спорту «Галичина» стало дуже спекотно. Особливо запам’яталася друга половина, коли «червоно-жовті» завдяки голам від Ігоря Кушецького та автоголу від Григорія Воробйова вели у рахунку – 4:1. «Славута» здаватися не хотіла, випустила п’ятого польового гравця, один гол відквитала (відзначився Віктор Чудля – авт.), більше п’яти хвилин наша команда грала на п’яти фолах, багато атакувала, але перемогу ФК «Галицька здоба» таки вдалося втримати й, у підсумку, завоювати друге місце у своїй групі.

Вже завтра, 16 серпня, «пекарі» у матчі за третє місце зіграють проти ще однієї львівської команди «in. IT». Старт цього поєдинку заплановано на 13 годину.

Запрошуємо підтримати «червоно-жовтих» у цій грі.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Славута» – 4:2 (2:1)

ФК «Галицька здоба»: Денчук – Стефанків, Сизик, Миколюк, Тригубець, Паньків, Кушецький, Янів, Коваль, Козачок

ФК «Славута»: Воробйов, Свинарчук, Мануйленко, Рябоконь, Тихонець, Крук, Чудля, Денисюк, Кудрик, Баландюк, Самойлюк.

Голи: Кушецький, 10, 23, Паньків, 20 – Рябоконь, 9, Воробйов, 29 (а/г), Чудля, 33

Кращі гравці за версією пресслужби: Ігор Кушецький – Віктор Чудля.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*