«Кубок Львівщини 2021». “Галицька здоба” з боями поступається ФК “Енергія” - Блог про Львів

«Кубок Львівщини 2021». “Галицька здоба” з боями поступається ФК “Енергія”

ФК "Енергія" - ФК "Галицька здоба"

Після вчорашнього товариського поєдинку, в якому «пекарі» поступилися хмельницькому «Соколу», на цей раз на підопічних Сергія Тригубця очікувало нове випробування в лиці неодноразового Чемпіона України – львівської «Енергії».

Одразу ж хочемо зазначити, що на відміну від вчорашньої гри проти «соколят» на цей раз наша команда з перших хвилин увімкнулася в гру. Футзалісти «Галицької здоби» не боялися грати проти грізного суперника й виглядали боєздатним колективом. Навіть більше, дуже часто на своєму м’ячі «пекарі» переходили на гру в п’ять польових гравців, тим самим стримуючи атакувальні дії «зелено-білих».

Не дивно, що перший по-справжньому небезпечний момент біля наших воріт виник ближче до 10-ї хвилини, коли мав забивати Тарас Кузь, але воротар «червоно-жовтих» Антон Денчук був на висоті. Вже через хвилину чудову нагоду відзначитися втрачає Андрій Ременець, а на 16-й хвилині чудом не влучає у ворота Юрій Когут.

Щодо нашої команди, то стовідсоткових гольових моментів у нас не було. «Енергетики» пресингували й всі старання наших гравців розбивалися у захисних редутах суперника.

За «сухого» рахунку команди й пішли на перерву. Після неї підопічні Валерія Легчанова ще більше збільшили натиск на ворота ФК «Галицька здоба», але «пекарі» на чолові з воротарем трималися мужньо. Навіть більше, в одній із контратак міг забивати Станіслав Паньків, але вже воротар «Енергії» Ярослав Морикишка не підвів свою команду.

Також читайте:   Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3

Час спливав, а рахунок на табло не змінювався. Так тривало до 31-ї хвилини, поки не відзначився Пелех. Мар’ян прямо таки запхав «шкіряного» у ворота після пасу Тараса Кузя.

Звичайно, що програвати «Галицька здоба» не хотіла й все частіше Сергій Тригубець і компанія почали використовувати тактику з п’ятим польовим гравцем. Саме після однієї з таких атак міг вирівняти рахунок на табло Андрій Коваль, але на заваді став, згадуваний вище, Ярослав Морикишка.

Завершилося все у цій грі після другого забитого голу «енергетиками». Знову обрізка в захисті і все той же Мар’ян Пелех встановив остаточний рахунок у цій грі.

2:0 – не легка перемога ФК «Енергія», яка дозволяє цій команді вже у понеділок зіграти в головному матчі турніру. Для нашої ж команди все вирішиться завтра, коли «пекарі» зіграють зі «Славутою». Початок цієї гри о 13 годині 30 хвилин.

ФК «Енергія» (Львів) – ФК «Галицька здоба» (Львів) — 2:0 (0:0).
ФК «Енергія»: Морикишка, Яремчук — Цілик, Кузь, Когут, Пелех, Буньо, Легендзевич, Ковальчук, Гасюк, Ременець, Квасній, Марциняк, Теряєв.

ФК «Галицька здоба»: Денчук – Тригубець, Стефанків, Паньків, Коваль, Стегніцький, Янів, Вишиваний, Сизик, Миколюк.
Голи: Пелех (31, 39).

Кращі гравці за версією пресслужби: Мар’ян Пелех – Антон Денчук.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*