«Кубок Незалежності 2021». «Галицька здоба» вийшла у фінал - Блог про Львів

«Кубок Незалежності 2021». «Галицька здоба» вийшла у фінал

Назарій Данів

«Кубок Незалежності 2021». «Галицька здоба» вийшла у фінал.

У вчорашньому півфінальному поєдинку «Кубка Незалежності 2021» наша команда зустрілася з «DevPlanet». Очікування від цієї гри повністю виправдали себе. З першої і до останньої хвилини гри на майданчику «Знесіння» точилася справжня чоловіча боротьба, інколи вона була на грані фолу.

Хочеться відмітити роботу арбітрів під час цього протистояння. «Люди в чорному» дійсному давали грати командам і від цього перемогли команди й, особливо, вболівальники, яких зібралося у вечір першого робочого дня тижня достатньо таки багато.

Щодо перепитій на майданчику, то протягом усієї гри територіальною ініціативою володіли гравці ФК «Галицька здоба».

Вони раз за разом створювали моменти, але воротар «DevPlanet» Ярослав Морикишка ставав переможцем цих епізодів. Розуміючи, що в грі «4 x 4» команді Юрія Будзара не має що робити, тренер «DevPlanet» досвідчений Євген Москвін почав застосовувати гру в п’ять польових гравців. Проте, й вона не допомогла «DevPlanet», коли на 14-й хвилині після подачі кутового від Сергія Тригубця м’яч у свої ворота спрямував, згадуваний вище, Ярослав Морикишка.

Не минуло й хвилини як під час розіграшу «п’ятого» помилки у захисті допустилися гравці команди-суперника й Назарій Данів за це їх покарав миттєво – 0:2.

Також читайте:   «Галицька здоба» - «Урожай-Сітка-Захід». Прогнози на перший матч

Саме за такого рахунку команди й пішли на відпочинок.

Після нього ігрову ініціативу в грі перехопив суперник. Олег Савін, Іван Губченко та Тарас Мацик могли забивати, але вже воротар «пекарів» Ігор Пунда продемонстрував, що він також щось вміє на останньому рубежі. Але, й він був безсилим, коли на 30-й хвилині гри затяжна атака гравців «DevPlanet» завершилася голом від Юрія Ленько – 1:2.

На щастя, вже за шість хвилин гандикап у два голи знову було відновлено. Знову помилка у захисті «DevPlanet» і на цей раз Роман Москалик влучно пробив і, тим самим, встановив остаточний рахунок у грі.

3:1 – перемога ФК «Галицька здоба», яка дозволяє нашій команді зіграти у фіналі «Кубка Незалежності 2021» проти «NG Metal». Це протистояння відбудеться вже найближчого четверга.

«DevPlanet» – ФК «Галицька здоба» – 1:3 (0:2)

«DevPlanet»: Боднар, Фролов, Морикишка, Мацик, Москвін, Губченко, Шульга, Савін, Ленько.

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Дзюба, Тригубець, Стефанків, Стегніцький, Коваль, Журавчак, Кушецький, Москалик, Паньків, Данів.

Голи: Морикишка, 14 (а/г), Ленько, 30 – Данів, 15, Москалик, 36.

Кращі гравці за версією пресслужби: Іван Губченко – Роман Москалик.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*