«Кубок Незалежності 2021». У фінальному поєдинку «Галицька здоба» поступилася «NG Metal» - Блог про Львів

«Кубок Незалежності 2021». У фінальному поєдинку «Галицька здоба» поступилася «NG Metal»

Поразка у фіналі

Вчора, 5 серпня, на штучному майданчику «Знесіння» відбувся вирішальний поєдинок «Кубка Незалежності 2021». За право здобути черговий трофей у свою колекцію змагалися: футзальний клуб «Галицька здоба» та «NG Metal».

Поєдинок став справжньою окрасою турніру і вболівальники, які побачили цю гру наживо, не пожаліли що присвятили цей вечір футзалу.

З першої й до останньої хвилини цього протистояння на майданчику точилася справжня чоловіча боротьба. Недаремно багато поціновувачів футзалу говорили, що поєдинок нічим не поступався рівню Першої ліги України.

Розпочалося ж все з небезпечного моменту від Володимира Гриника, але лише декількох сантиметрів забракло аби «металісти» повели в рахунку. «Пекарі» відповіли моментом від Андрія Коваля, але кіпер суперника Назар Русецький був на місці.

Далі була рівна гра з мінімумом моментів. Так тривало до 18-ї хвилини, коли спершу Василь Денис влучив у поперечину, а потім після затяжної атаки гравців «NG Metal» відзначився Мар’ян Маринюк – 0:1.

За мінімальної переваги суперника команди й пішли на перерву.

Після відпочинку гравці ФК «Галицька здоба» кинули всі сили аби відігратися. І якщо у першому епізоді удар Сергія Піддубного Назар Русецький зумів відбити, то вже наступній атаці рахунок на табло було вирівняно. Це Станіслав Паньків після подачі з кутового зрячим пасом знайшов нестаріючого Сергія Піддубного – 1:1.

Також читайте:   Ліга європи: Шахтар 1:1 Фулхем (Відео)

Далі ж команди почали не використовувати свої моменти. Зокрема, у складі «металістів» чудові нагоди відзначитися мали: Олег Чеботарьов, Олег Калуцький і Сергій Шафранський. За «пекарів» могли забивати Богдан Стефанків, Назарій Данів і Роман Москалик.

Логічно, що основний час завершився бойовою нічиєю – 1:1 й команди взялися визначати володаря трофею у серії пенальті, де фортуна була на боці команди «NG Metal», яка й, у підсумку, здобула «Кубок Незалежності 2021» з чим її й вітаємо.

ФК «Галицька здоба» – «NG Metal» – 1:1 (0:1), по пен: 3:4.

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Москалик, Коваль, Тригубець, Кушецький, Данів, Партика, Піддубний, Стегніцький, Паньків, Стефанків, Яблонський

«NG Metal»: Русецький, Кольцун, Денис, Маринюк, Чеботарьов, Кузик, Шафранський, Гриник, Калуцький

Голи: Піддубний, 24 – Маринюк, 19.

Кращі гравці за версією пресслужби: Сергій Піддубний – Назар Русецький.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*