Маленькі сумки через плече - Блог про Львів

Маленькі сумки через плече

маленька сумка через плече

Шкіряні маленькі сумки через плече дають нам можливість без допомоги рук займатися тим, що робить нас щасливими. Від походу по магазинах до відпустки, носіння однієї з таких сумок через плече дає свободу використовувати руки, щоб брати предмети першої необхідності, робити селфі і багато іншого. Використовуючи сумку через плече, Ви не відчуєте, що Вас обтяжує більш традиційна сумочка, але Ви як і раніше будете насолоджуватися стилем улюбленого аксесуара.

Кроссбоді знімає навантаження з Ваших плечей

Зніміть навантаження з плечей, використовуючи в повсякденному житті легку, незавантажену і зручну сумочку через плече. Регульовані лямки дозволяють підібрати саме ту довжину, що підійде Вашому образу і комфорту. Незважаючи на те, що аксесуар може бути компактним, в деяких сумках через плече буває достатньо місця для того, щоб носити з собою абсолютно все необхідне. Внутрішні кишені дають багато місця для організації, а основне внутрішнє відділення дозволяє носити з собою більші предмети, такі як телефон і гаманець.

Маленькі сумки через плече – це сучасний стиль. Цей силует можна носити в дорозі, ідеально підходить для активного способу життя і легко переключається з денного образу на вечірній. Виберіть яскравий колір, якщо ви відчуваєте себе сміливим, або більш стриманий традиційний відтінок для спокійних днів. Повсякденна сумка через плече дозволяє змінювати образ протягом дня і зберігати свіжість і сполучуваність образу.

Де почалася тенденція носити сумки через плече?

У ранній Європі основною метою носіння сумок crossbody було носіння монет. Носимі як чоловіками, так і жінками, сумки crossbody були зроблені з м’якої тканини або шкіри. У 17 столітті молодих дівчат стали вчити вишивати. Це нове вміння допомагало дівчатам створювати красиві візерунки на сумках.

Також читайте:   Якщо жінка старша за чоловіка

До кінця 18 століття європейська мода змінила дизайн сумок кроссбоді, надавши їм витончену форму. Натхненні в Стародавній Греції та Римом, жінки хотіли, щоб їх сумочки були громіздкими або перевантаженими. Рішенням цієї проблеми стало створення “ридикюлів”. Спочатку вони стали популярні у Франції, потім перекочували до Англії і стали відомі як “предмети першої необхідності”. Ці сумки були зроблені з тонких тканин, таких як шовк і оксамит, їх можна було носити за допомогою ремінців на зап’ясті. Чоловіки не стали продовжувати цю модну тенденцію.

маленька сумка через плече

Сучасні сумки кроссбоді з’явилися в Англії під час промислової революції. З ростом кількості залізничних подорожей виникла необхідність в створенні розкішних жіночих сумок кроссбоді для всіх тих дам, які подорожували по країні.

Сумки-кроссбоді: найзручніший аксесуар

Сумки кроссбоді забезпечують комфорт тим, хто носить громіздкі предмети, і при цьому забезпечують легкий доступ до вмісту вашої сумки. Вони часто використовуються як модний аксесуар, в якому можна носити різні предмети першої необхідності, які не поміщаються в кишені. У порівнянні з деякими рюкзаками, в сумках кроссбоді набагато зручніше зберігати документи, карти і гроші. Сумки Crossbody ідеально підходять для того, щоб тримати все необхідне поруч з собою.

Найдовговічніша сумка

Незалежно від розміру, сумки кроссбоді – це хороша інвестиція. Хоча вони, як правило, коштують значно дешевше своїх більших побратимів.

Сумки Crossbody часто виготовляються з матеріалів, більш міцних і водонепроникних, ніж інші моделі. Для захисту від зовнішніх впливів в таких сумках використовується більш товстий матеріал – полотно. Інші матеріали, включаючи балістичний нейлон і вінілову водонепроникну брезентову підкладку, використовуються всередині сумки, щоб зберегти її водонепроникність. Підкладка також забезпечує підтримуючу і міцну структуру і не дає сумці зім’ятися всередину.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*