Олімпійська перспектива – 2026: знайомимося зараз. Частина 2. Воротарі - Блог про Львів

Олімпійська перспектива – 2026: знайомимося зараз. Частина 2. Воротарі

Олімпійська перспектива

Продовжуємо…

Віталій Крутко (Академія НФК «Ураган», Івано-Франківськ), 20.04.2009.

Цей воротар не був основним в «Урагані» (U-13), оскільки основним голкіпером вважався Олександр Тутка. Проте, це не завадило Крутку заявити про себе на повний голос. Особливо проявлялись його лідерські якості, коли при критичній ситуації Віталій проявляв ініціативу та йшов уперед у якості п’ятого польового та допомагав своїй команді. Непогано грає як на лінії, так і на виходах, але, мабуть, саме гра на виходах є його головним козирем. До того ж, він вміє командувати партнерами під час матчу. Враховуючи те, що Тутка у новому сезоні гратиме за «Ураган» (U-15), то немає сумнівів у тому, що саме Крутко буде основним воротарем «Урагану» (U-13).

Дмитро Стефанович (ДЮСШ № 4, Рівне), 20.10.2008.

Вже протягом кількох років цей воротар є основним воротарем рівненської команди у своїй віковій категорії. Враховуючи те, що наразі у Рівному формується хороша воротарська школа, то Стефановича вже зараз можна вважати її продовжувачем. І у Дмитра все для цього є. У нього блискавична реакція, вдалий вибір позиції, гарна гра як на лінії, так і на виходах. Єдиний мінус – зріст. Але сподіваємось, що скоро цей мінус перетвориться в плюс, і тоді Дмитро Стефанович буде воротарем без слабких місць. Але вже зараз можна сказати, що у перспективі нинішні рівненські воротарі – Дяченко, Рафальський та Швець – можуть бути спокійними за гарну зміну, яка підростає.

Також читайте:   Конкурс прогнозистів. Стартує другий тур

Андрій Криса (КІВС «Енергія», Львів), 09.12.2009.

Цей воротар багатьом запам’ятався не тільки своїми підключеннями до атак своєї команди, а і красенями-голами у ворота суперників. Звичайно, коли Андрій ще був молодшим та грав у вікових категоріях U-10 та U-11, то у Криси була перевага над колегами по воротарському цеху в тому, що юні голкіпери були маленького зросту, чим і користувався страж львівських воріт, надсилаючи м’ячі по високій дузі у дальні «дев’ятки» чужих воріт. Щоправда, подекуди Андрій і сам пропускав подібні м’ячі у власні ворота. Проте, це було рідкістю. У більшості епізодів Криса проявляв себе надійно. Таким чином, ми маємо воротаря, який може допомогти своїй команді на обох половинах майданчику. А якщо ще згадати його лідерські якості, то у перспективі ми зможемо отримати непоганого воротаря, який цілком зможе підтримати високе реноме львівської воротарської футзальної школи.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Hope_ 21.08.2021 пише:

    Говоря о вратарях, вы можете прочитать о лучших вратарях в FIFA на нашем сайте.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*