Шукайте досвідченого дитячого ортопеда або невролога у Чернівцях – запишіться на прийом до медичного центру “Аватаж” - Блог про Львів

Шукайте досвідченого дитячого ортопеда або невролога у Чернівцях – запишіться на прийом до медичного центру “Аватаж”

Реабілітація дітей в ДЦП у Чернівцях

Дитячий ортопед і невролог – фахівці, в сферу послуг яких входить діагностика і лікування декількох десятків захворювань і патологій у дітей в віці до 18 років. До фахівців звертаються батьки і маленькі пацієнти з вродженими і набутими захворюваннями, після травм, пошкоджень скелета, порушеннями в роботі центральної нервової системи і м’язової системи дитини.

У будь-якій клініці повне обстеження дитини охоплює прийом і консультацію невролога, про яку Ви можете дізнатися за посиланням https://awatage.cv.ua/ua/treatment/dityacha-nevrologiya на сайті спеціалізованого медичного центру Awatage у Чернівцях. Фахівці проводять ретельний огляд пацієнта для діагностики порушень і патологій, їх профілактики в дитячому та підлітковому віці.

Консультація досвідченого дитячого ортопеда в медичному центрі “Аватаж” в Чернівцях

Сучасні методи діагностики і лікування ортопедичних захворювань дозволяють визначити на ранніх стадіях цілий ряд захворювань і підібрати ефективну схему терапії. Безліч патологій, які ще кілька років тому вважалися важкими, сьогодні успішно лікуються або піддаються корекції, що не погіршують якість життя дитини.

Найчастіші проблеми, з якими до дитячого ортопеда звертаються в перші роки життя дитини:

  • Викривлення хребта.
  • Родові травми.
  • Аномалії розвитку кінцівок (верхніх і нижніх).
  • Дисплазія кульшового суглоба (вроджена чи набута).
  • Деформації грудної клітки.

Встановити діагноз і оперативно вирішити виниклі проблеми з боку опорно-рухового апарату дозволяють планові візити до лікаря-ортопеда. У перший рік життя малюка дитини варто показати лікарю:

  1. відразу після пологів;
  2. в 3, 6, 12 місяців.

Після – один раз на рік за відсутності скарг з профілактичною метою. Рання діагностика дозволяє своєчасно виявити кривошею, вивихи суглобів, інші проблеми, своєчасно отримати рекомендації лікаря щодо профілактики та лікування виявлених відхилень від норми.

Пройти консультацію дитячого ортопеда ви можете в медичному центрі “Аватаж” у Чернівцях. У нас працюють найкращі лікарі-ортопеди, які консультують пацієнтів за попереднім записом.

Ви можете записатися на прийом до ортопеда або невролога в зручний час і отримати якісну медичну допомогу.

В якому випадку варто звернутися на прийом до дитячого ортопеда і невролога у Чернівцях?

Основні показання для звернення до фахівця:

  • Викривлення постави, різна довжина кінцівок.
  • Асиметрія тіла.
  • Скарги на болі в суглобах, спині, м’язові болі.
  • Нічні судоми.
  • Порушення мови і відставання в розумовому, фізичному розвитку.

Травми у немовлят – привід звернутися до ортопеда-травматолога

Вроджені і набуті патології опорно-рухового апарату і м’язової системи вимагають діагностики, спостереження і лікування лікарем-ортопедом або ортопедом-травматологом. Особливо важливо відвідувати дитині лікаря у віці до 3 років. У ранньому дитячому віці дитина не може самостійно вказати місце локалізації травми, розповісти і описати больові відчуття.

Увага батьків повинна бути при таких симптомах:

  • Тривалий безпричинний плач.
  • Вимушене положення тіла.
  • Локальне підвищення температури тіла, зміна кольору шкіри, поява набряку або гематоми.
  • Мед центр “Аватаж” пропонує широкий спектр медичних послуг, консультаційну підтримку пацієнтів різного віку. Наші лікарі ведуть прийом в комфортних умовах.

Ми пропонуємо пацієнтам:

  1. індивідуальний уважний підхід;
  2. можливість отримати консультацію провідних фахівців у сфері дитячої ортопедії та неврології;
  3. діагностику і лікування на європейському рівні за адекватними цінами.

Наші лікарі постійно проходять навчання і підвищують рівень кваліфікації, щоб надавати якісні медичні послуги, відповідно до міжнародних протоколів і стандартів.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*