Стартував продаж квитків на матч Україна – Франція - Блог про Львів

Стартував продаж квитків на матч Україна – Франція

Україна - Франція

День сьогоднішній розпочинаємо з актуальних тем.

Ну, що читачі блогу, вже встигли заскучати за великим футболом. Євро-2020 – це вже історія, попереду нові баталії. Одна з них відбудеться вже незабаром у місті Києві. На матч кваліфікаційного раунду за вихід на ЧС-2022 року до української футбольної дружини приїде збірна Франція.

Звичайно, інтерес до цього поєдинку підігрівається ще той, тому вже зараз є актуальною тема квитків на цю гру. Автор блогу вирішив купити заповітний «тікет» на футбол.

Отже, як мені вдалося дізнатися квитки на матч Україна – Франція вже в продажу. Придбати їх можна сайті ticketsbox.

Що ж, заходимо на даний сайт, вибираємо дану подію й чекаємо. У віконечку мені видає повідомлення, що є велика кількість бажаючих потрапити на цю гру й потрібно почекати. Чекаююююююююююю, цей займає близько 30 секунд. Після цього з’являється схема стадіону, де можна обрати бажаний сектор, ряд і, звісно, місце.

Схема стадіону

Ціна перепусток коливається, починаючи від 300 гривень і вище. Кажуть люди, що були й за 250-ть, але вони швидко розійшлися.

Також читайте:   ФК "Львів" на стадії 1/32 фіналу Кубка вибиває луцьку "Волинь"

Заходжу на бажаний сектор, обираю місце й тут мені одразу ж видає «меседж», що треба ввести свої дані. На матч із французами треба вводити: прізвище, ім’я, по-батькові, серія та номер паспорту (може бути закордонний або ж український), місто проживання, згодом це все підтвердити і оплатити. Попереджаю ж одразу, сайт висить і часто завершити покупку можна з другої або ж третьої спроби. Тому, не розчаровуйтеся, а оновлюйте сторіночку ticketsbox і купуйте «тікети».

До речі, якщо ви хочете відвідати футбольне шоу в столиці України, то треба й подбати за квитки на потяг. З ними також проблеми, я робив спроби купити, то залишився мізер.

Уявляю яке свято футболу очікує на нас 4 вересня. Не кожного ж дня в Україну приїжджає топ-збірна на чолі з Мбапе, Грізманом та іншими.

До речі, а хто буде тренером збірної України? Ось це питання залишається досі відкритим. Щось думаю буде знову який-небудь фізрук. Помиляюся?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*