Як вигідно купити жіночий велосипед - Блог про Львів

Як вигідно купити жіночий велосипед

жіночий велосипед

При виборі дорослого або дитячого велосипеда враховують його призначення, габарити, вага і особливості геометрії рами, наявність додаткових функцій, якість і надійність. Вибір необхідно робити з урахуванням зросту велосипедиста. Важливе значення має також виробник, оскільки відомі бренди дають можливість зробити висновки про якість і надійність виробів.

Основні критерії вибору жіночого велосипеда

Вибираючи жіночі велосипеди, варто враховувати кілька параметрів при виборі моделі:

  • для поїздок в міських умовах зверніть увагу на міські велосипеди;
  • для подолання далеких відстаней по шосе підійде кросовий великий з більш спортивною посадкою;
  • гірський велосипед сконструйований з урахуванням зростання і анатомічної будови, рама може бути не заниженою.

Байки кожного класу мають певні особливості – кількість швидкостей, зусилля, що прикладаються до ручки гальма, тип гальм, матеріал рами, діаметр колеса, габарити рами. Від даних параметрів залежить вартість байка.

У магазині для жінок представлені міські, гірські, туристичні, шосейні, гравійні, гібридні моделі. При покупці варто визначитися зі стилем їзди і місцевістю. Для дівчат, які віддають перевагу комфорту, підійде міський велосипед без амортизатора, з широким сідлом, великими колесами і дисковими гальмами. Для їзди у лісі підійде гірський велосипед на 27,5 колесах з амортизатором.

Конструктивні особливості та дизайн жіночих велосипедів

Для дівчат вирішальними факторами вибору часто стають дизайн і колір велосипеда. Їм хочеться, щоб двоколісний транспорт був не тільки зручним, надійним, швидким, але і красивим. Жіночий велосипед також відрізняється наступними особливостями конструкції: рама із заниженою верхньою частиною, що дає можливість легко сідати на велосипед і злазити. При цьому можна не обмежувати себе у виборі одягу і кататися навіть в сукні. Легка вага дозволить тендітній дівчині підняти велосипед в квартиру. Полегшення конструкції забезпечується застосуванням легких матеріалів і новітніх технологій, конструкція сідла враховує анатомічні особливості жінок. Сідло має спеціально продуману форму – воно коротше і ширше, ніж у чоловічих велосипедів.

Щоб грамотно вибрати жіночий велосипед для поїздок по місту і придбати його за вигідною ціною, варто звернутися в спеціалізований Інтернет-магазин Велопланета. Тут можна замовити і купити новий великий жіночий двоколісний транспорт із заниженою рамою для дорослої жінки і дівчини – міський або гірський, зі швидкостями, за відмінною ціною з доставкою у Львів і по всій Україні. Безсумнівна перевага магазину – наявність офіційної гарантії від виробника, великий вибір запчастин і аксесуарів для велосипедів.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*