Як здивувати дівчину, яка зараз далеко - Блог про Львів

Як здивувати дівчину, яка зараз далеко

Як здивувати дівчину, яка зараз далеко

Незалежно від того, чи вона навчається за кордоном, чи живе в зовсім іншому місті, ти сумуєш за своєю дівчиною і хочеш бути поруч з нею. Вам може бути надто дорого запланувати візит, але Ви все одно можете дати їй зрозуміти, що вона завжди у Вашому серці. Робіть для неї милі речі здалеку, поки не побачите її знову особисто.

Вечеря на відстані

Одного разу застаньте її зненацька її улюбленою їжею. Замовте вечерю в онлайн-службі доставки їжі, і нехай вони доставлять страву до її дверей, коли ви дізнаєтесь, що вона вдома. Замовте ту ж саму їжу, щоб доставили ї до вас. Надішліть їй текст, щоб зустрітися у відеочаті, щоб повечеряти разом. Не забудьте про улюблене вино! Їжте разом, діліться враженнями про день, що пройшов і згадуйте дні, проведені разом.

Побачення в коробці

Відправте поштою все, що їй потрібно на побачення. Покладіть всередину новий наряд і відповідні аксесуари, які вона зазвичай носить побачення. Подаруйте їй маленького плюшевого ведмедика та коробку цукерок. Додайте подарунковий сертифікат, щоб вона замовила їжу на винос з ресторану. Покладіть у коробку флешку з неї фільмом, щоб вона подивилася увечері з коробкою попкорну. Покладіть всередину просту примітку, щоб зателефонувати Вам, коли вона відкриє її. Поясніть, чому Ви надіслали певні предмети, наприклад, “Фільм на вечір нагадає тобі наше перше побачення”. Попросіть одягнути, те що Ви прислали і зустрічайтеся у відеочаті.

Також читайте:   Патрон освідчується в коханні дівчині Галині

Даруйте квіти

Всесвітня павутина дає чудову можливість дарувати квіти на відстані. Замовте доставку квітів додому чи на її роботу. Це гарантуватиме їй гарний настрій на робочий день.

Солодкі любовні записки

Класичний любовний лист – це творчий спосіб зберегти ваші стосунки. Крім того, подумайте про запис голосових нагадувань, які вона може відтворювати щодня, щоб почути Ваш голос. Персоналізуйте їх цитатами з улюблених фільмів, які Вам двом сподобалися разом, або жартівливими подіями з реального життя, які Ви спостерігали.

Даруйте подарунки

Якщо знаєте торгові марки, яким надає перевагу подруга, подаруйте сертифікат на покупки. Зараз це можуть бути і онлайн сертифікати. Ваша подруга слухає завжди якусь радіостанцію? Пісня у подарунок точно її порадує!

Замовте нову книгу улюбленого автора, подаруйте день спа у салоні її міста, забронюйте квиток у театр чи на кіносеанс і інколи, напередодні довгих вихідних, подаруйте квиток до Вас чи приїжджайте самостійно!

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*