7 причин працювати в ІТ

7 причин працювати в ІТ

Дні роботи в одній галузі в одній ролі минули. Тепер, за статистикою, люди змінюють свою роботу приблизно 5 разів перед виходом на пенсію. Це обнадійлива новина, якщо Ви плануєте нову кар’єру. Ось сім найкращих причин працювати у сфері інформаційних технологій.

1. Не обов’язково бути математиком

Всупереч поширеній думці, ціеспрямованість та м’які навички значною мірою роблять ІТ-професіоналів успішними. Хоча технічні навички важливі, їх можна засвоїти легше, ніж робоча етика, природна цікавість і вміння добре працювати з іншими. Людина з відданістю і мотивацією проявить ініціативу, щоб навчитися апаратним засобам, кібербезпеці, кодуванню чи будь-яким іншим технічним навичкам, які допоможуть їм рухатися вперед. Тим паче зараз у Львові є багато всіляких курсів, які можуть допомогти доволі швидко отримати знання та опанувати необхідні вміння. Наприклад, https://python.lviv.ua.

2. Ви зможете продемонструвати свою творчу сторону

Найвпливовіші ІТ-працівники також часто бувають найкреативнішими. Щодня в ІТ Вам доведеться придумувати інноваційні рішення складних проблем. Творчість – це секретний соус, який допоможе Вам досягати своїх цілей.

3. Значна частина Вашої роботи включатиме допомогу людям

Незалежно від того, допомагаєте Ви людям вирішувати щоденні технологічні проблеми чи розвиваєте технології за лаштунками, велика частина Вашої кар’єри включатиме спрощення життя інших людей за допомогою Ваших спеціальних знань. Ви будете тісно співпрацювати з іншими, щоб зрозуміти проблеми, з якими вони стикаються, і те, що їм потрібно для виконання технологій. Ваша здатність вирішувати проблеми та впроваджувати інновації допоможе їм краще виконувати свою роботу та допоможе Вашій організації досягти успіху.

Також читайте:   Скайп атакував вірус

4. ІТ-вакансій не бракує

Можливості роботи нескінченні для ІТ-фахівців з належними навичками. Оскільки наш світ стає все більш оцифрованим, потреба в ІТ-працівниках буде тільки зростати. Якщо Ви відчуваєте затруднення у своїй кар’єрі та відчуваєте, що у Вас недостатньо можливостей для просування по сходах, подумайте про розширення своїх можливостей у сфері ІТ.

5. ІТ добре оплачується

Це одна з головних переваг багатьох людей, які переходять на кар’єру в ІТ. Як і у будь-якій професії, існує широкий діапазон заробітної плати, що залежить від численних факторів, але це свідчить про широкі можливості для просування як з точки зору відповідальності, так і заробітної плати.

6. У Вас завжди будуть нові виклики

Сфера ІТ постійно змінюється з точки зору інновацій. Як ІТ-професіонал, від Вас очікують, що Ви будете в курсі змін у галузі та нових технологій, а це означає, що у Вашій кар’єрі ніколи не буде нудного моменту. Якщо Вам подобається вчитися і Ви чекаєте на виклик, ІТ-робота може бути прямо біля Вас.

7. Різним галузям промисловості потрібні люди з Вашими навичками

Небо – це межа, коли мова йде про те, де Ви зможете знайти роботу, і Ваші можливості не будуть обмежені лише корпоративним світом. Комерційним організаціям, організаціям охорони здоров’я та університетам – усім потрібні розумні люди, щоб приєднатися до їхніх ІТ-команд. Ви зможете працювати у сфері, яка, на Вашу думку, дійсно відповідає Вашим інтересам.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. FireFly 06.09.2021 пише:

    На жаль, математиком бути обов’язково. Цікавилась вступом на спеціальність “Кібербезпека”. То серед вимог – здати ЗНО з математики. У процесі навчання вивчається вища математика, алгоритми, криптографія, мови програмування. Людині, яка має проблеми з елементарними
    обчисленнями, нема чого там робити.

    Ще додам, що сфера IT – це не лише програмування. Це ще й робота з текстами: копірайтери, контент-менеджери, таргетологи, SMM-менеджери.

  2. Stakeholder 11.09.2021 пише:

    Чувак на фото:
    Є..ть-капать! Імейл від чергового довб…креативного айтішника!

  3. Anna 05.01.2022 пише:

    На жаль, не все так райдужно, адже після курсів шанси потрапити на роботу дуже малі, часом пошук першої роботи в IT може займати до року часу, а не всі до цього готові. Компанії хочуть від кандидатів мінімум рік комерційного досвіду, який нізвідки узяти, хіба робити власні проєкти або в кооперації. Тож достатня кількість вакансій – лише для кандидатів із досвідом..

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*