Чому варто застосовувати у виробництві поршневі компресори - Блог про Львів

Чому варто застосовувати у виробництві поршневі компресори

поршневі компресори

Поршневі компресори – одна з найважливіших систем, що використовуються у виробничих приміщеннях. Від нафтохімічних заводів, до нафтопереробних заводів, газопроводів існує багато сфер бізнесу, які залежать від поршневих компресорів. Тому важливою інформацією є розуміння того, як працюють поршневі компресори та їх переваги.

Як працюють поршневі компресори

В основному поршневий компресор використовує поршні, які приводяться в рух колінчастим валом для переміщення газів під високим тиском. Першим кроком у цьому процесі є забір газу, який надходить у всмоктуючий колектор. Потім цей газ подається в компресійний циліндр. Тут поршень стискає газ, оскільки він приводиться в рух колінчастим валом, який виробляє зворотно-поступальний рух. Потім газ викидається.

Ознайомитисть з асортиментом та дізнатися про ціни на поршреві компресори можна тут: https://eccoair.ua/nasha-produkciya/porshnevye-kompressory-eccoair

Переваги поршневих компресорів

Вибір поршневих повітряних компресорів має певні переваги. Ці переваги включають гнучкість використання, підвищення тиску, досягнутий високий ККД та ефективність використання в переривчастому циклі. Однією з ключових переваг поршневих компресорів є те, що початкова вартість їх встановлення зазвичай нижча. Поршневі компресори особливо популярні в нафтогазових операціях через їх відносно низькі витрати на обслуговування та здатність забезпечувати безперервний потік. Ще однією перевагою поршневих компресорів є їх здатність виробляти як велику потужність, так і високий тиск. Зазвичай поршневий компресор може виробляти потужність більше 500 к.с. і тиск 400 бар.

Також читайте:   10 способів заробляння грошей в Інтернеті

Ситуації, що підходять для поршневого компресора

Поршневі компресори переважно зазвичай використовуються, коли існує потреба у високих коефіцієнтах стиснення без високих витрат. Відцентрові конструкції зазвичай використовуються для компресорів з вологим газом, а роторні компресори більш підходять, коли потрібно стиснене повітря.

Види газів, стиснених поршневими компресорами

Як уже зазначалося, поршневі компресори використовуються у широкому спектрі промислових операцій. Деякі з видів газу, які вони використовують для стиснення, включають водень і кисень для хімічної обробки, повітря для використання в системах інструментів та приладів, фракції вуглеводнів, що використовуються при переробці, та різні інші гази, що використовуються при передачі та зберіганні.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*