ЧС-2021. Група «F». Аргентина – Сербія – 4:2 - Блог про Львів

ЧС-2021. Група «F». Аргентина – Сербія – 4:2

Аргентина перемагає

З бронзовими призерами минулого чемпіонату світу серби вже встигли зіграти, і тоді вони програли з боями. Тепер же підопічним Душана Маєша довелося зіграти з чинними чемпіонами світу. І це, безумовно, був серйозний іспит для балканської команди. До того ж, сербам потрібно було здобувати очки, щоб мати шанси на вихід з групи. Тому, перемога їм була дуже потрібна. І саме тому сербські футзалісти вийшли дуже заведеними – вони хотіли не просто дати бій чемпіонам світу, а й обіграти їх.

Щоправда, почалась гра відносно спокійно, і навіть з невеличкою, але все-таки перевагою аргентинців. Але ця невеличка перевага «альбі-селестес» не втілилась у гол. Натомість, серби змогли забити першими. Це сталося після того, як Решіа сфолив біля власного штрафного майданчику, а серби змогли розіграти «стандарт» та донести м’яч до Ракича, а той відкрив рахунок. Однак, майже одразу на сербську команду звалилися серйозні проблеми. Стойкович врізався у Сармієнто, і арбітри трактували це як порушення правил, за яке гравець збірної Сербії отримав пряму червону картку. І це вже друге вилучення у збірної Сербії на турнірі. У матчі з Іраном червону картку отримав Райчевич, а ось тепер – Стойкович. Звісно, аргентинці не могли не скористатися таким «подарунком», і дуже швидко їм вдалося зрівняти рахунок. Щоправда, не обійшлося без долі фарту, тому що м’яч після дальнього удару Едельстейна влучив у штангу, а потім від спини Аксентієвича влетів у ворота. Як наслідок – взяття сербських воріт було записано як автогол Аксентієвича. І після цього почалися справжні «гойдалки». Буквально одразу серби знову вийшли вперед після блискавичної атаки 3 в 1, і Лазаревич «черпаком» підсік м’яч під Сармієнто. Однак, тут же аргентинці відповіли одразу двома голами, які були забиті за дуже короткий проміжок часу, і серби не встигли від цього відійти. До того ж, підопічні Душана Маєша були дуже заведені, і їх надмірна емоційність призводила до отримання жовтих карток. Такими темпами балканці могли цілком реально награти на ще одну червону картку. Аргентинці намагались відповідати на емоційність сербів своєю грою та гострими моментами біля воріт Аксентієвича. Фактично саме така гра «небесно-блакитних» не давала можливості сербам забити третій м’яч у ворота Сармієнто ще до кінця першого тайму.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: стартує Елітний раунд

А вирішальним моментом зустрічі став гол Борруто, забитий на 24-й хвилині поєдинку. Один з провідних гравців збірної Аргентини самотужки вирвався до воріт Аксентієвича та залишив за собою ближній бій, зробивши рахунок 4:2 на користь своєї команди. Після цього аргентинці почали «сушити» гру, і як не намагалися серби змінити хід подій, та все-таки цей двобій залишила за собою збірна Аргентини, яка слідом за збірною Ірану оформила перепустки до 1/8 фіналу від групи «F», яку ще до початку чемпіонату назвали «групою смерті».

Аргентина – Сербія – 4:2
Голи: Аксентієвич (9 – автогол), Алан Бранді (11), Вапоракі (11), Борруто (24) – Ракич (7), Лазаревич (10)
Аргентина: Сармієнто – Басіле, Таборда, Клаудіно, Алан Бранді – Боло Алемані, Вапоракі, Куццоліно, Решіа – Едельстейн, Борруто, Стаццоне
Сербія: Аксентієвич – Раміч, Томіч, Лазаревич, Ракич – Коцич, Алексич, Радованович, Стойкович – Петров, Пршич, Мілосавлевич
Попередження: Ракич (11), Коцич (13), Аксентієвич (28)
Вилучення: Стойкович (8)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*