ЧС-2021. Група «F». США – Сербія – 0:7 - Блог про Львів

ЧС-2021. Група «F». США – Сербія – 0:7

США розгромно програло

Ми вже згадували про чемпіонат світу з футболу 1998 року у Франції у контексті матчів між збірними США та Ірану. Але поєдинок між футзальними збірними Сербії та США дав привід ще раз згадати про той «мундіаль». Тоді збірна Югославії з футболу (а ми знаємо, що Сербія є країною-правонаступницею Югославії) обіграла «янкі» з рахунком 1:0.

Тоді збірна США не вийшла з групи, посівши останнє місце, а зіркова збірна Югославії на чолі з Драганом Стойковичем, Сінішею Михайловичем, Предрагом Міятовичем, Івіцею Кралем та багатьма іншими далеко не останніми футболістами, вилетіла у матчі 1/8 фіналу від збірної Нідерландів.

Що стосується чемпіонату світу з футзалу 2021 року, де зустрілися збірні США та Сербії, то «зірково-смугасті» і тут були на останньому місці, як і футбольні «янкі» зразка 1998 року. А збірна Сербії, у свою чергу, хоча і мала у своєму пасиві дві поразки (так само як і американська команда), проте мала шанси на вихід зі своєї групи з третього місця. Для цього Аксентієвичу та компанії потрібно було перемагати американців з різницею у два м’ячі. І це завдання балканці виконали ще до екватора першого тайму, а потім вони почали перевиконували поставлену задачу. Внаслідок цього рахунок вже за підсумками був 4:0 на користь сербів, і про якусь інтригу говорити не доводилось. Можна, звичайно, сказати, що всі голи збірної Сербії у першому таймі були забиті здебільшого після грубих та кричущих помилок американських футзалістів, і це дійсно було так. Проте, звісно, це не виправдовує підопічних Душана Якіци.

Також читайте:   Футзал. Енергія - володар Кубка України сезону 2013/2014 років (відео)

Виправдати «зірково-смугастих» за таку гру міг би лише «гол престижу» у ворота Аксентієвича, якому все-таки довелося протягом гри кілька разів рятувати свої ворота. І неспроможність Регета, Пондеки та інших «янкі» забити у ворота Аксентієвича лише показувала різницю в класі між командами. А більш яскраво цю різницю показали голи сербів протягом другого тайму, які призвели до того, що на табло клайпедської «Свірітьо Арени», яка цим поєдинком прощалася з чемпіонатом світу, був зафіксований рахунок 7:0 на користь збірної Сербії, котра, таким чином, остаточно забронювала за собою останнє місце у 1/8 фіналу.

США – Сербія – 0:7
Голи: Ракич (6), Томіч (8, 16), Петров (20), Мілосавлевич (32), Лазаревич (33), Радованович (39)
США: Моретті (Васкес, 31) – Гонсалес, Пондеса, Регет, Вейга – Вентура, Буенфіл, Араухо, Клепал – Бобаділья, Ескобар, Д. Ортіс
Сербія: Аксенсієвич – Томіч, Лазаревич, Алексич, Райчевич – Ракич, Петров, Попович, Радованович – Мілосавлевич
Попередження: Вейга (3) – Радованович (14), Алексич (28)

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*