ЧС-2021. Група «С». Соломонові острови – Таїланд – 4:9 - Блог про Львів

ЧС-2021. Група «С». Соломонові острови – Таїланд – 4:9

Соломонові знову програли

Фактично для збірної Соломонових островів цей матч нічого не вирішував. Навряд чи вона могла розраховувати на перемогу в матчі зі збірною Таїланду. Все-таки, азійська команда більш майстерна, тому в цьому плані Туенкланг та компанія точно мали перевагу над опонентами з Океанії. До того ж, збірній Таїланду вистачало б і нічиєї для того, щоб посісти підсумкове третє місце у групі «С», але навряд чи цей фактор заспокоював тайців – було видно, що вони вийшли грати на перемогу. І це вони показали вже на початку гри, коли Раттанавонгвас відкрив рахунок.

До речі, варто одразу зауважити, що у збірної Таїланду цей матч розпочала зі старту номінальна друга четвірка, і саме вона записала до свого активу перший гол у цьому матчі. А незабаром вже і четвірка Туенкланга показала свою силу та подвоїла рахунок на користь збірної Таїланду. Точніше, свою майстерність показав сам Туенкланг, який перекинув м’яч «черпаком» через Тало, внаслідок чого рахунок і став 2:0.

Такий швидкий початок практично одразу розставив усе на свої місця. Щоправда, подекуди збірна Соломонових островів намагалась відповідати своїми моментами, тому навряд чи можна сказати, що Ханкампа залишався без роботи. До того ж, на 15-й хвилині вже голкіпер збірної Таїланду був змушений витягати м’яч з сітки власних воріт після того, як Мана замкнув простріл Макау на дальній стійці. Це був перший гол збірної Соломонових островів на цьому «мундіалі». І, як виявилось далі, не останнім у цьому поєдинку. Однак, про це – трохи згодом, а поки минуло небагато часу після згаданого голу у виконанні Мани, як Вонгкаео знову повернув Таїланду фору в два м’ячі. І це виглядало логічно, тому що у захисті команди з Соломонових островів були серйозні проблеми, через що з ними фактично сам-на-сам залишався один Тало.

У другому таймі головний тренер збірної Таїланду Ракфол Саінетнгван почав випускати на майданчик гравців ротації, тобто – фактичну третю четвірку. І резервісти збірної Таїланду теж зробили свій внесок у позитивний для своєї команди результат матчу. Зокрема, Чудеч на 24-й хвилині зробив рахунок 4:1, і поступово інтрига – навіть мінімальна, яка була у першому таймі – почала зникати. Таїланд вже грав у своє задоволення та відточував зв’язки та комбінації, які зможуть знадобитися вже в 1/8 фіналу. Щоправда, без казусів не обійшлося. Казусом можна вважати привезений тайцями у свої ворота пенальті, який реалізував Рагомо. Однак, для команди Соломонових островів цей реалізований 6-метровий був більш важливим у плані престижу. Щоправда, будемо відверті: фол з боку Ханкампи у цьому епізоді з призначенням пенальті таки був.

Також читайте:   Кубок України (U-15): результати матчів третього ігрового дня

Зрештою, цей пропущений гол не вплинув на перебіг подій. Таїланд надалі перевершував своїх опонентів у всіх компонентах гри, а заодно відточував на практиці награні комбінації. Особливо це стосується гри з п’ятим польовим, яку тайці почали використовувати під кінець гри. Більше того – ці розіграші зайвого гравця ставали результативними. Цього, на жаль, не можна сказати про острів’ян, які намагались теж розіграти зайвого, і в одному з цих розіграшів (чи не найперших для «курукуру» в цьому матчі) Рагомо відзначився дублем. Проте, вже у наступному епізоді Осіфело, який виходив на майданчик саме у якості п’ятого польового у своєї команди, зіграв руками за межами свого штрафного майданчику, за що отримав пряму червону картку. Тало вже не повернувся у ворота, натомість отримав шанс дебютувати на цьому «мундіалі» Ата. Проте, його вихід не став «сухим», оскільки Туенкланг допоміг своїй команді швидко реалізувати більшість. Єдине, що острів’яни ще встигли зробити у цьому поєдинку, так це забити четвертий м’яч у ворота Ханкампи. Проте, це був «останній танець» збірної Соломонових островів на чемпіонаті світу з футзалу – 2021 у Литві.

Соломонові острови – Таїланд – 4:9
Голи: Мана (15), Рагомо (27 – з 6-метрового, 38), Сіа (40) – Раттанавонгсвас (4), Туенкланг (6, 32, 39), Вонгкаео (17), Чудеч (24, 34), Сорнвічан (37), Каювілай (38)
Соломонові острови: Тало, Ата – Рагомо, Сіа, Леаалафа, Макау – Хоу, Маелума, Мана, Буле – Отаінао, Осіфело, Стівенсон, Рей
Таїланд: Ханкампа – Вангсама-Аео, Осаманмуса, Юнгвонгссук, Раттанавонгсвас – Вонгкаео, Туенкланг, Каювілай, Чемчаорен – Срірангпірот, Чудеч, Сорнвічан, Срісупсенг
Вилучення: Осіфело (39)

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*