Гранд ліга ОАКЛ 2021. «Галицька здоба» сильніша за «Нові імена» - Блог про Львів

Гранд ліга ОАКЛ 2021. «Галицька здоба» сильніша за «Нові імена»

Галицька здоба - Нові імена

У передостанньому поєдинку регулярної першості Гранд ліги ОАКЛ 2021 «пекарям» випала нагода зустрітися з одним із претендентів на нагороди «Новими іменами».

Розпочали команди цей поєдинок дуже в’яло у першу чергу через те, що на штучному майданчику «Знесіння» були проблеми з освітленням і фактично весь перший тайм суперники грали в темноті. Сподіваємося, що найближчим часом організатори зуміють вирішити цю проблему.

Повертаючись до гри зазначимо, що першими відкрили рахунок у зустрічі «Нові імена». Це Олег Ледневський був першим на добиванні, коли кіпер «пекарів» Ігор Пунда не зумів як слід зафіксувати «шкіряного». Радість номінальних господарів майданчику була не тривалою, адже вже за п’ять хвилин рахунок на табло було вирівняно. Це Назарій Янів був першим на добиванні після затяжної атаки «пекарів».

Саме за нічийного рахунку команди й пішли на відпочинок. До слова, ще в середині першого тайму головний тренер ФК «Галицька здоба» Сергій Тригубець почав забирати голкіпера з воріт і випускав п’ятого польового гравця. Дотримувався цієї тактики «коуч» і з початку другого тайму аж поки Богдан Стефанків не вивів нашу команду вперед. Ще за три хвилини Коваль Андрій у стилі Сержао робить рахунок – 3:1 на користь своєї команди, а після того, як ще один Коваль, але Василь зрізав м’яч у свої ворота, фактично питання переможця в цій грі було знято.

Також читайте:   Четвертий за ліком сезон Аматорської футзальної ліги України не за горами, а де Львів?

До завершення гри команди обмінялися голами. За «червоно-жовтих» забив Богдан Стефанків, за «біло-синіх» Олесь Великий.

Підсумок цього двобою – 5:2 на користь футзального клубу «Галицька здоба», а це означає, що наша команда й на далі на пару з «NG Metal» продовжує утримувати першу сходинку в турнірній таблиці. Наступного тижня ці суперники зустрінуться між собою в очному протистоянні й завершать груповий етап літньої першості.

МФК «Нові імена» – ФК «Галицька здоба» – 2:5 (1:1)

МФК «Нові імена»: Стецьків – В. Коваль, Ледневський, Буга, Бучак, Великий, Юрків.

ФК «Галицька здоба»: Пунда – Яблонський, Тригубець, Стефанків, Кушецький, Москалик, Стегніцький, А. Коваль, Журавчак, Вишиваний, Янів.

Голи: Ледневський, 10, В. Коваль, 34 а/г, Великий, 38 – Янів, 15, Стефанків, 27, 36, А. Коваль, 30.

Кращі гравці за версією пресслужби: Стецьків Андрій – Янів Назар.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*