Гранд ліга ОАКЛ 2021. У матчі лідерів «Галицька здоба» поступилася «NG Metal» - Блог про Львів

Гранд ліга ОАКЛ 2021. У матчі лідерів «Галицька здоба» поступилася «NG Metal»

Галицька здоба - Нові імена

Вчора, 23 вересня, на штучному майданчику «Знесіння» відбувся центральний поєдинок першого етапу змагань. У так званому матчі лідерів зустрілися ФК «Галицька здоба» та «NG Metal». Саме після фінального свистка цієї гри мало стати відомим з ким «пекарі» та «металісти» зіграють у півфінальних протистояннях матчів плейоф. До гри, завдяки кращій різниці забитих-пропущених м’ячів на першому місці йшла наша команда.

Проте, це не завадило саме «червоно-жовтим» з перших хвилин гри піти у наступ. Вже у першій атаці міг забивати Роман Москалик, але після його удару м’яч «поцілував» стійку воріт «NG Metal». Вже за хвилину рахунок у зустрічі було відкрито. Класно розіграний стандарт завершився не менш класним ударом від Ігоря Кушецького – 1:0.

Не встигла стрілка годинника зробити повний оберт, як «металісти» відігралися. Після зрячого пасу Олега Калуцького відзначився Назар Цюпка – 1:1.

Минає шість хвилин і вже Сергій Шафранський небезпечно пробиває зі штрафного, але Ігор Пунда був на висоті. Не забив Сергій, а забила «Галицька здоба», коли вже інший Сергій Тригубець поборовся за м’яч, відпасував на Москалика й Роман вивів свою команду вперед – 2:1. Тут же міг забивати Павло Стегніцький, але з вбивчої позиції не влучив.

Також читайте:   Стартує 4-й тур конкурсу прогнозистів

Згодом за невикористані моменти наша команда отримає «своє» в другому таймі. Спершу після удару Андрія Кузика м’яч як слід не зумів зафіксувати Ігор Пунда й Василь Денис зробив рахунок – 2:2, а потім після обрізки у захисті «пекарів» відзначився Олег Калуцький.

Звичайно, що гравці ФК «Галицька здоба» здаватися не хотіли й кинули всі сили аби відігратися, але Ігор Кушецький та Роман Москалик свої дуелі Назару Русецькому програли. Міг забивати й суперник, але на цей раз Олег Калуцький схибив.

2:3 – поразка ФК «Галицька здоба», а це означає, що у півфіналі Гранд ліги ОАКЛ 2021 наша команда поміряється силами з «DevPlanet».

ФК «Галицька здоба» – «NG Metal» – 2:3 (2:1)

ФК «Галицька здоба»: Пунда – Журавчак, Тригубець, Кушецький, Москалик, Стегніцький, Коваль, Яблонський, Вишиваний.

«NG Metal»: Русецький – Кольцун, Кузик, Денис, Тарасович, Шафранський, Калуцький, Шняк, Чеботарьов, Цюпка, Гриник.

Голи: Кушецький, 2, Москалик, 12 – Цюпка, 2, Денис, 21, Калуцький, 26.

Кращі гравці за версією пресслужби: Ігор Кушецький – Олег Калуцький.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*